1. keukentoestellen
  2. vrijstaande vaatwasser

Best geteste Vrijstaande vaatwassers 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Gezien de veranderende technologie is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten. Als je op zoek bent naar een vrijstaande vaatwasser die je vaat snel en eenvoudig kan wassen, dan ben je aan het juiste adres. In deze lijst laten we je de top 10 vrijstaande vaatwasser zien met alle functies en technologieën die modern zijn voor de nederlandse markt. Deze lijst zal je helpen kiezen voor de beste vaatwasser voor je budget.

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Vrijstaande vaatwassers

Gezien de veranderende technologie is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten. Als je op zoek bent naar een vrijstaande vaatwasser die je vaat snel en eenvoudig kan wassen, dan ben je aan het juiste adres. In deze lijst laten we je de top 10 vrijstaande vaatwasser zien met alle functies en technologieën die modern zijn voor de nederlandse markt. Deze lijst zal je helpen kiezen voor de beste vaatwasser voor je budget.

Zoek jij een nieuwe vrijstaande vaatwasser? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Vrijstaande vaatwassers. In deze Vrijstaande vaatwassers review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte vrijstaande vaatwasser. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Vrijstaande vaatwassers uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Vrijstaande vaatwassers voor 2024 hieronder!

Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

De Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver is luxe en energiezuinig. Met het 15-couvert model, het digitale display, de ergonomische besteklade en de in hoogte verstelbare bovenkorf is deze vaatwasser van alle gemakken voorzien. Er zijn 6 programma's waaruit je kunt kiezen, waaronder het eco-programma en het hygiëne programma voor erg vuile vaat. Daarnaast is er de optie halve belading als je weinig vaat hebt. Met de uitgestelde start is het mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten. De Inventum vrijstaande vaatwasser is voorzien van een roestvrijstalen kuip en een aquastop, waardoor wateroverlast niet mogelijk is. Met een energie-efficiëntieklasse E verbruikt deze vaatwasser per wasbeurt slechts 9 liter water. De Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver is een gebruiksvriendelijk apparaat met vele voordelen. Het programma bepaal je eenvoudig met het digitale display en met deze vaatwasser heb je altijd het juiste programma en is je vaat altijd schoon. Je kunt het programma ook eenvoudig uitstellen, waardoor je kunt genieten van meer gemak en flexibiliteit. Daarnaast ben je met de aquastop verzekerd van een veilige en droge keuken. De Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver: het perfecte apparaat voor een schone vaat!

Inventum VVW6030AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

De Inventum VVW6030AS vaatwasser is een vrijstaand apparaat uitgevoerd in een stijlvolle zilveren kleur. Met een capaciteit van 13 couverts is deze vaatwasser ideaal voor grote gezinnen. Het is energiezuinig met energie-efficiëntieklasse E en verbruikt slechts 12 liter water per wasbeurt. Met het digitale display krijg je inzicht in verschillende wasprogramma's en kun je deze gemakkelijk selecteren. Er zijn vijf verschillende programma's waaruit je kunt kiezen, waaronder een eco-programma en een hygiëne programma. Verder beschikt deze vaatwasser over een in hoogte verstelbare bovenkorf, een uitgestelde start optie tot 24 uur en een aquastop voor extra veiligheid. Kortom, deze vaatwasser is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinig en efficiënt apparaat. De Inventum VVW6030AS is een vrijstaande vaatwasser met een modern design uitgevoerd in een stijlvol zilver. Hij is geschikt voor 13 couverts en verbruikt slechts 12 liter water per wasbeurt. Daarnaast beschikt deze vaatwasser over een digitaal display voor eenvoudige bediening en kun je kiezen uit vijf verschillende programma's. Er is een eco-programma om energie te besparen, een hygiëne programma voor extra vuile vaat en een halve belading optie als je weinig vaat hebt. Daarnaast heeft deze vaatwasser een in hoogte verstelbare bovenkorf, een uitgestelde start optie tot 24 uur en een aquastop voor extra veiligheid. Met de Inventum VVW6030AS heb je een energiezuinig en efficiënt apparaat dat je vaat perfect schoonmaakt.

Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AB vaatwasser is een veelzijdige, energie-efficiënte en moderne vrijstaande vaatwasser. De vaatwasser heeft een capaciteit voor 12 couverts, een digitaal display en een energie-efficiëntieklasse E. Je hebt de keuze uit drie programma's, waaronder een eco-programma en een intensief programma. Daarnaast heb je de optie om de halve belading te selecteren. Met de uitgestelde start kun je het gekozen programma 3, 6 of 9 uur later laten starten. Ook is er een Aquastop aanwezig voor extra veiligheid. De Inventum VVW6008AB vaatwasser gebruikt tijdens elke wasbeurt slechts 12 liter water, waardoor je tijd, energie en water bespaart. De vaatwasser heeft een stille werking en is voorzien van een roestvrijstalen kuip. Kortom, met deze vaatwasmachine heb je een energiezuinig en betrouwbaar product dat je vaat moeiteloos schoonmaakt.

Bosch vaatwasser SMS2ITW11E.

5/5

Met de Bosch SMS2ITW11E vrijstaande vaatwasser heb je geen last meer van langdurig vaatwasprogramma's. Met de SpeedPerfect functie verkort je het standaard programma tot 65%. Daarnaast is de ExtraDroog functie perfect voor vaat die lastig droog te krijgen is. De AquaSensor meet de hoeveelheid vaat en past het waterniveau daar op aan. Verder zorgt de doseerassistent voor een gelijkmatige verspreiding van het vaatwastablet. Voor het reinigen van de vaatwasser zelf is er het machineCare programma. En met de HomeConnect app verbind je de vaatwasser met je smartphone voor nog meer gemak. Kortom, met de Bosch SMS2ITW11E vrijstaande vaatwasser heb je een complete en snelle vaatwasser in huis.

Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand is een uiterst efficiënte oplossing voor het schoonmaken van serviesgoed en bestek. Met een energie-efficiëntieklasse van E is dit een milieuvriendelijke en kostenbesparende keuze. De vaatwasser heeft 12 couverts en een digitaal display waarmee je eenvoudig de programma's kunt selecteren. Kies uit een eco-programma, een intensief programma en de optie halve belading voor wanneer je weinig vaat hebt. Om tijd, energie en water te besparen, kun je met de uitgestelde start het programma 3, 6 of 9 uur later laten starten. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze vaatwasser met een roestvrijstalen kuip en een Aquastop die wateroverlast voorkomt. Met de Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6008AW heb je een slimme oplossing voor het schoonmaken van je serviesgoed en bestek.

Siemens SN23EC14CE iQ300 Vrijstaande vaatwasser.

5/5

De Siemens SN23EC14CE iQ300 vrijstaande vaatwasser biedt een perfecte reiniging voor al uw vaat. Met de intensieve zone en stand kunt u eenvoudig aangekoekte resten verwijderen. Bovendien kunt u met varioSpeed Plus het programmaduur verkorten voor nog meer schoonmaakgemak. Ook is de vaatwasser flexibel in te delen met flex korven en varioLade voor je ruimte. Bovendien is de vaatwasser via de HomeConnect app te verbinden voor nog meer gemak. Met de Siemens SN23EC14CE iQ300 vrijstaande vaatwasser heb je meer controle over je dagelijkse schoonmaakroutine. Met het AquaSensor systeem wordt de vuiligheid van het water gemeten en aan de hand van deze informatie wordt het reinigingsprogramma aangepast. Met de hygiëne optie wordt de temperatuur van het water verhoogd, waardoor bacteriën worden bestreden voor een perfecte hygiëne. Ook heeft de vaatwasser een Eco-programma waarmee je energie kunt besparen. Zo kun je met deze vaatwasser je vaat op een efficiënte en milieuvriendelijke manier reinigen.

Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand is een echte aanwinst voor je keuken. Met een energie-efficiëntieklasse E en een waterverbruik van 12 liter per wasbeurt is het een zuinig apparaat. Je kunt kiezen uit vijf verschillende programma's, waaronder eco en een intensief programma voor erg vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je het programma 3, 6 of 9 uur uitstellen. Ook het geluidsniveau is met 47 dB zeer aangenaam. Daarnaast heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en Aquastop, wat wateroverlast voorgoed verleden tijd maakt. De verstelbare bovenkorf is geschikt voor 12 couverts en maakt deze vaatwasser extra gebruiksvriendelijk. De Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand is een perfecte oplossing voor het wassen van je vaat. Met de verschillende programma's kun je deze aanpassen aan de schoonmaakbehoefte van de vaat. Daarnaast heb je de uitgestelde startfunctie, waarmee je het programma naar wens kunt starten. Veiligheid staat bij deze vaatwasser voorop. Dankzij de roestvrijstalen kuip en Aquastop is wateroverlast verleden tijd. Of je deze vaatwasser nu in een open of gesloten keuken plaatst, met het aangename geluidsniveau van 47 dB is hij overal welkom.

Bosch SMS2ITI33E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser.

5/5

De Bosch SMS2ITI33E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser biedt verschillende functies die het gebruik ervan vereenvoudigt. Met de SpeedPerfect functie kan je het programmaduur tot 65% verkorten, en met de ExtraDroog functie maak je moeilijk te drogen vaat weer schoon. Daarnaast heeft de vaatwasser ook een AquaSensor, die de hoeveelheid vaat bepaalt en daar het waterniveau op aanpast. Ook de doseerassistent zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het vaatwastablet. Als het apparaat vuil is, kan je het gebruik maken van het machineCare programma om het op te schonen. De Bosch SMS2ITI33E vaatwasser is ook verbonden met de HomeConnect app, waardoor de bediening nog eenvoudiger wordt. Met de Bosch SMS2ITI33E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser heb je een krachtige, energiezuinige en gemakkelijk te bedienen vaatwasser. De vaatwasser heeft een slimme technologie die het waterniveau en het vaatwastablet automatisch regelt. Daarnaast heeft het apparaat ook een kortere programmaduur, een extra droge functie en een machineCare programma, waardoor het schoonmaken en onderhouden van de vaatwasser eenvoudig wordt. De HomeConnect app maakt het bedienen van de vaatwasser nog eenvoudiger. Met de Bosch SMS2ITI33E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser heb je altijd schone vaat, zonder veel moeite.

Everglades EVDW5105 Vaatwasser.

5/5

De Everglades EVDW5105 vaatwasser is een toonbeeld van perfectie voor uw keuken. Het product is voorzien van een zwarte afwerking met een modern design dat perfect bij u past. De vaatwasser heeft een zuinige energieklasse E waardoor hij minder energie verbruikt en uw energiekosten verlaagt. Door de vulcapaciteit van 12 couverts, kunt u meer vuile vaat in één wasbeurt wassen. Het energieverbruik van de Everglades EVDW5105 vaatwasser is slechts 92 kWh per 100 wasprogrammas, wat betekent dat uw energieverbruik laag blijft. Verder heeft de vaatwasser een waterverbruik van slechts 12 liter per wasprogramma. Met de handige tiptoetsbediening en led-indicatielampjes is de vaatwasser zeer eenvoudig te bedienen. U kunt de vaatwasser instellen en de wasprogramma's aanpassen met slechts een druk op de knop. Daarnaast is de Everglades EVDW5105 vaatwasser voorzien van een flexibele korven en uitneembare platen, waarmee u de vaatwasser kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Met deze vaatwasser krijgt u een perfect schoon resultaat, terwijl u minder energie en water verbruikt.

Sharp QWNA1BF47ESEU vrijstaande vaatwasser zilver.

5/5

De Sharp QWNA1BF47ESEU vaatwasser is perfect voor een moderne keuken. De zilveren afwerking geeft een luxe uitstraling en voegt waarde toe aan uw keuken. De vaatwasser is voorzien van een handmatige bediening, waardoor u de juiste instellingen kunt kiezen voor de beste resultaten. De vaatwasser is uitgerust met een innovatief droogsysteem, waardoor alle items die erin worden gezet perfect schoon en droog worden. U kunt kiezen tussen drie verschillende instellingen, waaronder Eco, Normal en Intensief. Deze instellingen zorgen ervoor dat de vaatwasser zuinig verbruikt en een geluidniveau van 47 dB heeft. De vaatwasser heeft ook een kinderslot, waardoor het onverantwoordelijke gebruik voorkomen wordt. Met de vaatwasser kunt u een grote hoeveelheid serviesgoed wassen, omdat hij ruimte heeft voor 13 couverts. Naast het wassen van serviesgoed, kunt u ook borden, kopjes, glazen en bestek in de vaatwasser plaatsen. Met de speciale besteklade kunt u de bestekdelen op hun plaats houden en zorgen dat ze perfect schoon worden. Dankzij deze vaatwasser heb je altijd schone, droge en glanzende serviesgoed.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Vrijstaande vaatwassers vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Vrijstaande vaatwassers reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze vrijstaande vaatwasser test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.
  2. Inventum VVW6030AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.
  3. Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand.
  4. Bosch vaatwasser SMS2ITW11E.
  5. Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand.

Om een vrijstaande vaatwasser te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: vrijstaande vaatwasser test

Heb je de juiste vrijstaande vaatwasser gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Vrijstaande vaatwassers review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere vrijstaande vaatwasser. We proberen voor iedereen de juiste vrijstaande vaatwasser te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Vrijstaande vaatwassers te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een vrijstaande vaatwasser best getest door jou, genieten in de keuken.

Het kiezen van de juiste vrijstaande vaatwasser kan soms een lastige taak zijn, maar met de informatie die in dit artikel is gegeven, zal het eenvoudig en gemakkelijk moeten zijn. Er zijn zoveel producten beschikbaar, dus er is een optie die bij je past. Met de top 10 vrijstaande vaatwassers die hier zo duidelijk zijn uiteengezet, kun je een goede keuze maken. Het is belangrijk om de juiste vrijstaande vaatwasser te vinden die geschikt is voor je behoeften. Gelukkig hebben we een overzicht van de beste vrijstaande vaatwasser producten op de markt gegeven, zodat je iets hebt om mee te beginnen. Door deze selectie kan je de optie kiezen die past bij je situatie. Je moet rekening houden met wat je het meest belangrijk vindt in een vaatwasser en dat is wat echt bepaalt welke je uiteindelijk kiest. Heb je geen idee wat je wilt en wat je nodig hebt, dan is het verstandig om je te laten adviseren door iemand met meer kennis en ervaring. Als je dat doet, dan ben je verzekerd van een goede keuze.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023