1. keukentoestellen
  2. koelvriescombinatie

Best geteste Koelvriescombinaties 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Koude lucht die je voedsel optimaal koelt, vriesvakken waar je levensmiddelen in kunt bewaren, een modern design waarmee je je keuken een upgrade geeft: al deze voordelen biedt een koelvriescombinatie. Als je op zoek bent naar een koelvriescombinatie die aan al je wensen voldoet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de beste koopt. Om je hierbij te helpen hebben we de top 10 koelvriescombinaties voor je samengesteld. We hebben rondgekeken naar welke koelvriescombinatie je moet kopen op basis van wat je nodig hebt, de verschillende functies en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kijk dus mee in onze lijst met de beste koelvriescombinaties die er te vinden zijn op de Nederlandse markt!

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Koelvriescombinaties

Koude lucht die je voedsel optimaal koelt, vriesvakken waar je levensmiddelen in kunt bewaren, een modern design waarmee je je keuken een upgrade geeft: al deze voordelen biedt een koelvriescombinatie. Als je op zoek bent naar een koelvriescombinatie die aan al je wensen voldoet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de beste koopt. Om je hierbij te helpen hebben we de top 10 koelvriescombinaties voor je samengesteld. We hebben rondgekeken naar welke koelvriescombinatie je moet kopen op basis van wat je nodig hebt, de verschillende functies en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kijk dus mee in onze lijst met de beste koelvriescombinaties die er te vinden zijn op de Nederlandse markt!

Zoek jij een nieuwe koelvriescombinatie? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Koelvriescombinaties. In deze Koelvriescombinaties review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte koelvriescombinatie. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Koelvriescombinaties uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Koelvriescombinaties voor 2024 hieronder!

Tomado TCR1420S Koelvriescombinatie 173 liter Energieklasse E RVS look.

5/5

De Tomado TCR1420S koelvriescombinatie is een modern apparaat dat een grote capaciteit heeft in een kleine ruimte. Het is voorzien van een roestvrijstalen look, waardoor het een prachtig design heeft. Het energielabel E geeft aan dat het een energiezuinig apparaat is dat je kan helpen om je energierekening te verlagen. Een handige optie is de No Frost functie, die voorkomt dat er ijsvorming ontstaat. Dankzij de handige digitale temperatuurregeling kan je de temperatuur van de koelkast eenvoudig instellen. Er zit ook een kinderbeveiliging op, zodat je zeker weet dat je eten veilig bewaard blijft. De Tomado TCR1420S koelvriescombinatie is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief en energiezuinig apparaat!

Samsung RB34T602EB1 Koelvriescombinatie.

5/5

De Samsung RB34T602EB1 koel-vriescombinatie heeft meer ruimte dan je zou verwachten. Door het SpaceMax-systeem is de inhoud van 344 liter groter dan de omvang van de koelkast. Het flessenplateau maakt het gemakkelijk om flessen en blikjes op te bergen, terwijl de speciale groentelade ervoor zorgt dat je groente en fruit vers blijven. Met de PowerCool en PowerFreezing functie breng je producten snel op de juiste temperatuur. Dankzij het No Frost-systeem hoef je nooit meer te ontdoen. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A++ en is daarmee erg energiezuinig. Ook beschikt de koel-vriescombinatie over een LED-display waarmee je de temperatuur instelt. Door de zelfsluitende deuren blijven de producten in de koelkast en vriezer langer vers. Kies voor de Samsung RB34T602EB1 koel-vriescombinatie en geniet van de extra ruimte, zonder dat je daarvoor je budget of energieverbruik hoeft te verhogen. Met het No Frost-systeem hoef je nooit meer te ontdoen en blijven je producten langer vers door de zelfsluitende deuren. Kies voor de PowerCool of PowerFreezing functie en breng nieuwe producten gemakkelijk op de juiste temperatuur. Met het LED-display stel je de temperatuur eenvoudig in en met de energieklasse A++ verbruik je weinig energie. Geniet van een optimaal gebruiksgemak en extra veel ruimte met deze Samsung RB34T602EB1 koel-vriescombinatie.

Tomado TCR1420B Koel vriescombinatie 173 liter Energieklasse E.

5/5

De Tomado TCR1420B koel-vriescombinatie is een energiezuinige combinatie met energieklasse E. De temperatuur in beide compartimenten is vrij te stellen met behulp van een temperatuurregelaar, zodat jij altijd jouw eigen voorkeuren kunt instellen. Het apparaat is voorzien van een No Frost systeem. Dit betekent dat er geen ijsvorming aan de binnenkant van de apparatuur optreedt. Bovendien is deze koel-vriescombinatie voorzien van verschillende temperaturen in het koel- en vriesgedeelte, waardoor je producten optimaal bewaard worden. De koel-vriescombinatie heeft een handig geïntegreerd display waarmee je de temperatuur in beide compartimenten in de gaten kunt houden. Met de help van het display kun je ook de tijd instellen waarop het apparaat zichzelf uitschakelt.

Beko RCHE300K32WN Koel-vriescombinatie.

5/5

De Beko RCHE300K32WN Koel-vriescombinatie is een flexibele oplossing voor het koelen en vriezen van je producten. Met deze koel-vriescombinatie heb je de mogelijkheid om twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar te plaatsen en de deur van een van beide om te keren. Hierdoor krijg je nog meer ruimte in je koelkast. De koel-vriescombinatie heeft een omkeerbare deur die je aan de linker- of rechterkant kunt plaatsen. Hierdoor past deze combinatie in elke keuken of kamer. De deur is gemaakt van sterk materiaal waardoor deze lange tijd meegaat. Daarnaast is de koel-vriescombinatie voorzien van een energiezuinige compressor met een lage energieverbruik. Hierdoor kun je zeker zijn van een lage stroomrekening.

ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast.

5/5

De ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast is ideaal voor mensen die veel ruimte nodig hebben. Het heeft een grote inhoud, waardoor je voldoende voedsel kunt bewaren. De koelkast is voorzien van een modern design met RVS kleur, en een LED display. Hiermee kun je de temperatuur in beide gedeeltes instellen. Daarnaast is er flexibele opbergruimte. Je hebt vijf verstelbare veiligheidsplateaus, een flessenrek en twee transparante groentelades. Met deze koelkast zit je dus zeker goed als je veel voedsel in huis wilt hebben.

Bosch KGN33NLEB Serie 2 Koel-vriescombinatie RVS.

5/5

De Bosch KGN33NLEB Serie 2 Koel-vriescombinatie RVS is een perfecte oplossing voor het optimaal bewaren van je voedingsmiddelen. Het Multiairflow-systeem circuleert lucht in de koel-vriescombinatie om de temperatuur gelijkmatig te houden. Zo zullen je voedingsmiddelen langer hun smaak behouden en wordt de versheid beter behouden. Dankzij de LED-verlichting is heel de koelkast gemakkelijk te overzien. De MultiBox-lade is perfect voor het bewaren van je groente en fruit. Bovendien hoef je dankzij het NoFrost-systeem nooit meer te ontdooien, zodat je gemakkelijk je voedsel bewaart. Deze koel-vriescombinatie van Bosch is een perfecte oplossing voor het optimaal bewaren van je voedingsmiddelen. De Bosch KGN33NLEB Serie 2 Koel-vriescombinatie RVS is een perfecte oplossing om je voedsel optimaal te bewaren. De koele lucht wordt gelijkmatig verdeeld in de koel-vriescombinatie dankzij het Multiairflow-systeem. Zo zullen je voedingsmiddelen langer hun smaak behouden en wordt de versheid beter behouden. De LED-verlichting zorgt voor een betere overzichtelijkheid in de koelkast. In de MultiBox-lade is het gemakkelijk en veilig om je groente en fruit te bewaren. Dankzij het NoFrost-systeem is het nooit meer nodig om te ontdooien. Met deze koel-vriescombinatie van Bosch is het gemakkelijk en veilig om je voedsel optimaal te bewaren.

Samsung RS66A8101B1 Serie 6 Amerikaanse koelkast.

5/5

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast biedt een ruimte van 641 liter, wat meer dan genoeg is voor een gezin. De separate koelsystemen voor koel- en vriesruimte zorgen ervoor dat je producten sneller op de juiste temperatuur komen. Ook beschikt deze koelkast over het Smart Conversion systeem waarmee je de vriezer om kan zetten in een koelruimte. Dankzij het No Frost systeem hoef je niet meer te ontdooien. Deze koelkast is ook voorzien van een verscheidenheid aan handige functies, zoals de Fresh Zone-lade voor het bewaren van groenten en fruit en een water- en ijsdispenser. Bovendien is de koelkast energiezuinig en heeft een A++ energielabel. Met de Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast heb je een echte allrounder in huis. Het ruime interieur, de energiezuinigheid en de veelzijdigheid van functies maken deze koelkast uniek. Je hebt alles wat je nodig hebt om je producten op de juiste temperatuur te houden en het gebruiksgemak is uitstekend. Deze koelkast is de perfecte aanwinst voor ieder die een energiezuinig en veelzijdig apparaat zoekt.

Inventum SKV1782RI Amerikaanse koelkast 516 liter RVS No Frost.

5/5

De Inventum Amerikaanse koelkast SKV1782RI biedt je een grote verzameling voordelen. Deze koelkast heeft een mooi roestvrijstalen uiterlijk en een netto inhoud van 516 liter. Dankzij de energieklasse F is deze koelkast zeer energiezuinig. Het 4 sterren No-Frost vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 182 liter en een invriesvermogen van 12 kg/24 uur. Verder is de koelkast voorzien van led-verlichting, zowel in het koel- als in het vriesgedeelte. Met de handige vakken in beide deuren kun je je etenswaren eenvoudig opbergen. Bovendien zijn er in het koel- en vriesgedeelte vier draagplateaus en twee transparante groentelades. Het gebruik van deze koelkast is daarnaast ook erg eenvoudig. Zo kun je het temperatuurinstelbereik afstemmen op jouw voorkeuren. Ook heeft de koelkast een handig digitale display waarmee je de juiste temperatuur kunt instellen. Daarnaast is de koelkast uitgerust met een antikalksysteem dat voorkomt dat er kalkaanslag op de leidingen komt. Kortom, de Inventum Amerikaanse koelkast SKV1782RI biedt je al het comfort dat je nodig hebt voor een goede koeling.

Inventum KV1500B Koel-vriescombinatie 174 liter.

5/5

Met de Inventum KV1500B Koel-vriescombinatie 174 liter heb je een energiezuinig apparaat in je keuken. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 115 liter en is voorzien van energiezuinige led-verlichting. Deze verlichting geeft je het beste zicht op je etenswaren in het koelgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 59 liter en een invriesvermogen van 2,7 kg/24u. Er zijn twee vakken en met de flexibele indeling ben je verzekerd van een optimale verdeling van je etenswaren. De onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor je het apparaat eenvoudig schoon kunt maken. Met de Inventum KV1500B Koel-vriescombinatie 174 liter heb je dus een energiezuinig en gebruiksvriendelijk apparaat in je keuken.

Inventum SKV0178R Amerikaanse koelkast 532 liter RVS No Frost.

5/5

De Inventum SKV0178R Amerikaanse koelkast 532 liter RVS No Frost heeft een energiezuinig koelgedeelte met een netto inhoud van 351 liter. De koelkast is voorzien van een groot No-Frost vriesgedeelte met een netto inhoud van 181 liter en een invriesvermogen van 10 kg/24u. Het apparaat is uitgerust met energiezuinige LED-verlichting in zowel het koel- als vriesgedeelte. Daarnaast heeft de koelkast vier draagplateaus met onderin twee transparante groentelades. Met de handige deurvakken in beide deuren kun je al je etenswaren ordelijk opbergen. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze goed kunt schoonmaken. Met deze Inventum koelkast beschik je over een energiezuinig en ruim koel- en vriesgedeelte waar je al je etenswaren in kunt bewaren.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Koelvriescombinaties vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Koelvriescombinaties reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze koelvriescombinatie test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Tomado TCR1420S Koelvriescombinatie 173 liter Energieklasse E RVS look.
  2. Samsung RB34T602EB1 Koelvriescombinatie.
  3. Tomado TCR1420B Koel vriescombinatie 173 liter Energieklasse E.
  4. Beko RCHE300K32WN Koel-vriescombinatie.
  5. ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast.

Om een koelvriescombinatie te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: koelvriescombinatie test

Heb je de juiste koelvriescombinatie gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Koelvriescombinaties review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere koelvriescombinatie. We proberen voor iedereen de juiste koelvriescombinatie te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Koelvriescombinaties te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een koelvriescombinatie best getest door jou, genieten in de keuken.

Kortom, je hebt hier de top 10 koelvriescombinaties gezien die een uitstekende keuze zijn die perfect bij jouw situatie passen. Al deze koelvriescombinaties zijn van topkwaliteit en bieden een betrouwbare oplossing voor jouw keuken. Met deze koelvriescombinatie hoef je je geen zorgen meer te maken over het bewaren of de levensduur van je voedsel. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een goede aankoop doet door één van deze koelvriescombinaties te kiezen. Dus, waar wacht je nog op? Begin met je zoektocht en vind jouw perfecte koelvriescombinatie!

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023