1. frituren en pannen
  2. inductie kookplaat met afzuiging

Best geteste Inductie kookplaten met afzuiging 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Van het koken van spannende gerechten tot het bereiden van je favoriete maaltijd, een inductie kookplaat met afzuiging is een essentieel onderdeel van je thuiskoken. De inductie kookplaten met afzuiging van tegenwoordig zijn veelzijdig, praktisch, energiebesparend en bieden uitgebreide mogelijkheden. Maar welke inductie kookplaten met afzuiging bieden de beste bescherming voor uw thuiskoken? Om u te helpen bij het kiezen, hebben we de top 10 inductie kookplaat met afzuiging in Nederland samengesteld. Door de opties te vergelijken en te werken aan uw behoeften, bent u binnenkort klaar om een inductie kookplaat met afzuiging te installeren die perfect bij u past. Blijf lezen voor de top 10 inductie kookplaat met afzuiging van deze tijd in Nederland! Voel je de opwinding al opkomen? Begin dan nu met het lezen van onze lijst en ontdek welke inductie kookplaat met afzuiging het beste bij jou past!

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Inductie kookplaten met afzuiging

Van het koken van spannende gerechten tot het bereiden van je favoriete maaltijd, een inductie kookplaat met afzuiging is een essentieel onderdeel van je thuiskoken. De inductie kookplaten met afzuiging van tegenwoordig zijn veelzijdig, praktisch, energiebesparend en bieden uitgebreide mogelijkheden. Maar welke inductie kookplaten met afzuiging bieden de beste bescherming voor uw thuiskoken? Om u te helpen bij het kiezen, hebben we de top 10 inductie kookplaat met afzuiging in Nederland samengesteld. Door de opties te vergelijken en te werken aan uw behoeften, bent u binnenkort klaar om een inductie kookplaat met afzuiging te installeren die perfect bij u past. Blijf lezen voor de top 10 inductie kookplaat met afzuiging van deze tijd in Nederland! Voel je de opwinding al opkomen? Begin dan nu met het lezen van onze lijst en ontdek welke inductie kookplaat met afzuiging het beste bij jou past!

Zoek jij een nieuwe inductie kookplaat met afzuiging? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Inductie kookplaten met afzuiging. In deze Inductie kookplaten met afzuiging review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte inductie kookplaat met afzuiging. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Inductie kookplaten met afzuiging uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Inductie kookplaten met afzuiging voor 2024 hieronder!

Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging.

5/5

De Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging is een stijlvolle, moderne kookplaat met veel functionaliteiten. Als u zoekt naar een kookplaat met technologische innovaties en moderne ontwerpen, dan is deze kookplaat perfect voor u. Het oppervlak is bedekt met een grote inductieplaat, die flexibel te gebruiken is voor elke soort kookgerei. Deze kookplaat is ook voorzien van een uniek ontwerp met een intuïtieve gebruikersinterface. Deze kookplaat heeft ook een afzuigsysteem, waardoor overtollig stoom en geuren worden afgevoerd. Met het afzuigsysteem kunt u vrijwel onmiddellijk genieten van een frisse keuken. Er zijn ook verschillende programma's beschikbaar voor de kookplaat, waarmee u de temperatuur en het energieverbruik kunt regelen. Bovendien is de kookplaat voorzien van een beveiligingsfunctie die uw keuken beschermt tegen gevaren zoals kortsluiting en oververhitting.

AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging.

5/5

De AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging is een innovatieve combinatie van kookplaat en afzuigkap. De kookplaat heeft twee inductiezones met een boosterfunctie, waardoor je snel kunt koken. De afzuigkap heeft een automatische opwarmfunctie, waardoor je energie bespaart. Ook heeft het een automatische uitschakeling en indicaties voor verzadiging van vet- en koolstoffilters. Dankzij de Hob²Hood bediening kun je de afzuigkap eenvoudig bedienen vanaf het kookveld. Deze kookplaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A, een hydrodynamische-efficiëntieklasse van A, een vetfilteringsefficiëntieklasse van C en een verlichtingsefficiëntieklasse van No. Het heeft een afvoerdiameter van 227 mm. De afzuigkracht, intensief, is 630 m³/u, maximaal 405 m³/u en minimaal 215 m³/u. Het geluidsniveau is maximaal 72 dB, minimaal 62 dB en intensief 48 dB. Het filter is een professioneel meerlagig aluminium filter. Deze kookplaat is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een productnummer van 942 150 873 en een EAN Code van 7332543716586. De afmetingen van de kookplaat zijn 210 x 805 x 490 mm. De aansluitwaarde bedraagt 7500 W en de netspanning is 220-240 V. Het aansluitsnoer is 1,5 m lang. Met de AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging heb je alle functies in één product.

Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen.

5/5

De Exquisit EKI8092-21 is een luxueuze inductiekookplaat met afzuiging in 2 fasen. Dit model is uitgerust met 9 verschillende standen en 2 bridgezones. De kookplaat heeft een energiezuinig ontwerp en is aan te sluiten op een externe luchtafvoer. Hierdoor kun je met deze kookplaat je kookruimte vrij van rook houden, zonder dat je een losse afzuigkap nodig hebt. Dankzij de twee fasen kun je plus minus twee pannen tegelijkertijd koken. Je kunt de kookplaat ook gebruiken om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Het bijzondere aan de Exquisit EKI8092-21 is dat je tijdens het koken energie kunt besparen. De kookplaat heeft namelijk een automatische uitschakelfunctie die de warmte onmiddellijk afkoelt als er geen pannen meer op staan. Dit alles combineren maakt de Exquisit EKI8092-21 een ideale keuze voor wie op zoek is naar een kookplaat met een afzuiging.

Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging.

5/5

De Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging is een slimme en stijlvolle keuze voor keukens van elke grootte. Het komt in een klassiek zwart ontwerp en is voorzien van een dual lightSlider-bedieningselement. Met vier inductiezones met verschillende kookkracht, heeft u meer mogelijkheden voor het koken van uw favoriete gerechten. Bovendien heeft de kookplaat een sterke luchtafvoer met de mogelijkheid om het luchtcirculatieniveau aan te passen. De kookplaat is ook uitgerust met een CleanAir Standard-koolfilter, waardoor er minder geurtjes en afvalstoffen in uw keuken achterblijven. De kookplaat is energiezuinig en maakt weinig geluid, waardoor uw kookervaring comfortabel en ontspannen is. U kunt de kookplaat gemakkelijk schoonmaken met de handige bedieningselementen, waardoor uw kookplaat er altijd stralend uitziet.

Siemens iQ500 ED711FQ15E Kookplaat met afzuiging.

5/5

De Siemens iQ500 ED711FQ15E is een kookplaat met afzuiging die een stijlvolle uitstraling heeft. Het product is zwart van kleur en heeft een breedte van 70 cm. De kookplaat heeft twee branders met een vermogen van 2200 W en 3600 W. Het product is voorzien van een touch bediening en wordt geleverd met een digitale timer. De afzuigkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 154 m³/uur en een geluidsniveau van 42 dB. Dit product is gecertificeerd door CE en VDE en heeft een aangesloten lading van 7400 W. De AC-ingangsspanning is 220-240V en de AC-ingangsfrequentie is 50/60 Hz. Met de Siemens iQ500 ED711FQ15E kun je op een veilige en efficiënte manier koken. De kookplaat is eenvoudig te bedienen met de touch bediening. De twee krachtige branders zorgen ervoor dat je heerlijke maaltijden kunt bereiden. De afzuigkap heeft een goede afzuigcapaciteit, waardoor je geen last meer hebt van de kookgeuren in je keuken. De kookplaat is voorzien van alle benodigde certificeringen en heeft een lange levensduur. Kortom, een perfecte aanvulling voor jouw keuken.

Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm.

5/5

Deze Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging is de perfecte combinatie van stijl en prestatie. Met een breedte van 80 cm biedt deze kookplaat voldoende ruimte om je kookkunsten te laten zien. De kookplaat is voorzien van een innovatief TouchControl-bedieningssysteem, wat een eenvoudige selectie van de kookzone en vervolgens het vermogen mogelijk maakt. De kookplaat is ook voorzien van een afzuigsysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit tijdens het koken. Het vlakke, gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en zorgt voor een luxe uitstraling. De kookplaat is voorzien van verschillende kookzones, waarvan er twee speciaal ontworpen zijn om grote potten of pannen te verwarmen. De kookzones hebben ook verschillende vermogensniveaus, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Bovendien heeft de kookplaat een geïntegreerde timer en een kinderslot, waardoor de veiligheid van iedereen in de keuken gewaarborgd is.

ONE BL/F/83 = RECIRCULATIE Inductiekookplaat met Afzuiging.

5/5

De NikolaTesla van Elica biedt het beste van twee werelden: een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dankzij het unieke ontwerp met sterke lijnen en hoogwaardige materialen, ziet deze kookplaat er niet alleen goed uit, maar heeft het ook een uitstekende prestatie. De kookplaat is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, waaronder een dubbele brugfunctie, waardoor twee aangrenzende kookzones gecombineerd kunnen worden voor het gebruik van grote pannen. Het afzuigsysteem, dat centraal gepositioneerd is, is uitgerust met hoogwaardige prestaties op het gebied van afzuiging, geluidsniveau en energie-efficiëntie. Door de directe communicatie met de kookplaat, kan het systeem automatisch het juiste afzuigniveau instellen. Dankzij het energiezuinige ontwerp van de NikolaTesla, verbruikt het apparaat minder energie dan andere inductiekookplaten. De NikolaTesla is beschikbaar in een afzuig- en filter-uitvoering, waardoor het eenvoudig is om hem te installeren in elk type keuken. Met de bijgeleverde accessoires van Elica, is het mogelijk om het apparaat aan te sluiten op uw afzuigsysteem. Dit maakt de NikolaTesla de perfecte keuze voor zowel professionele als amateur-koks.

Siemens EX875LX57E Inductiekookplaat met Afzuiging 80 cm 622 m³/h Afzuigcapaciteit.

5/5

Met de Siemens EX875LX57E inductiekookplaat met afzuiging van 80 cm en 622 m³/h afzuigcapaciteit kunt u elke soort kookgerei op een flexibele manier voorbereiden. De kookplaat heeft niet alleen twee traditionele kookzones, maar ook twee rechthoekige inductiekookzones die gecombineerd kunnen worden tot één grote zone. Zo kunt u uw kookgerei overal op de kookplaat plaatsen. Met deze kookplaat krijgt u ook een afzuigkap die maar liefst 622 m³/h afzuigcapaciteit heeft. Hiermee kunt u de lucht in de keuken optimaal verversen. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een geïntegreerde restwarmteindicator. Hiermee kunt u direct zien welke kookzones nog warm zijn, zodat u geen onnodig energieverbruik heeft.

PRIME BL/A/83 = LUCHTAFVOER (Optioneel geschikt voor RECIRCULATIE) Inductiekookplaat met Afzuiging.

5/5

De PRIME BL/A/83 van Elica is een innovatieve inductiekookplaat met afzuiging, waarmee je twee apparaten in één product hebt. Zowel de look als de prestaties van de PRIME BL/A/83 zijn ononderbroken. Het strakke design is afgewerkt met hoogwaardige materialen, zodat je zeker bent van een duurzaam product. De PRIME BL/A/83 is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een sterk vermogen van 5,7 kW, een energiezuinige timer voor precieze kooktijden en een krachtige luchtafvoer, zowel geschikt voor recirculatie als voor buitenafvoer. De timer zorgt er ook voor dat het koken veel gemakkelijker wordt, want hij schakelt automatisch uit als het klaar is. Bovendien is de inductiekookplaat voorzien van de beste veiligheidsfuncties, waaronder een kinderbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging. Met de PRIME BL/A/83 van Elica kun je dus genieten van de voordelen van twee apparaten in één. Het combineert de prestaties en de veiligheid van een inductiekookplaat met de gemakken van een afzuigkap, plus een duurzaam design met hoogwaardige materialen. De luchtafvoer is zowel geschikt voor recirculatie als voor buitenafvoer, zodat je altijd kunt genieten van de beste kookervaring.

Whirlpool inductiekookplaat WVH92K.

5/5

De Whirlpool inductiekookplaat WVH92K is een krachtig en modern apparaat. Het gebruikt de nieuwste inductietechnologie waardoor de energie-efficiëntie optimaal is. Met 4 inductiezones heb je alle ruimte om op de kookplaat te koken. Daarnaast is de kookplaat uitgerust met een intuïtieve schuifregelaar waarmee je heel gemakkelijk het apparaat kunt bedienen. Ook is er geïntegreerde afzuiging. Dat betekent dat de lucht in de keuken wordt afgezogen waardoor het lekker fris blijft in je keuken. Kies voor deze Whirlpool inductiekookplaat WVH92K en je kunt rekenen op een krachtig en energiezuinig apparaat. Met de geïntegreerde afzuiging kun je ervan uitgaan dat de lucht in je keuken schoon blijft. Ook de 4 inductiezones en intuïtieve schuifregelaar maken het koken een stuk makkelijker. Dus als je op zoek bent naar een krachtig en energiezuinig apparaat, dan is deze Whirlpool inductiekookplaat WVH92K een uitstekende keuze.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Inductie kookplaten met afzuiging vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Inductie kookplaten met afzuiging reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze inductie kookplaat met afzuiging test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging.
  2. AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging.
  3. Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen.
  4. Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging.
  5. Siemens iQ500 ED711FQ15E Kookplaat met afzuiging.

Om een inductie kookplaat met afzuiging te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: inductie kookplaat met afzuiging test

Heb je de juiste inductie kookplaat met afzuiging gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Inductie kookplaten met afzuiging review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere inductie kookplaat met afzuiging. We proberen voor iedereen de juiste inductie kookplaat met afzuiging te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Inductie kookplaten met afzuiging te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een inductie kookplaat met afzuiging best getest door jou, genieten in de keuken.

Conclusie: Al met al is de zoektocht naar de perfecte inductie kookplaat met afzuiging niet zo moeilijk meer na het lezen van dit artikel. Wij hopen dat je nu een veel beter idee hebt welke producten het meest geschikt zijn voor jouw persoonlijke situatie. Wat ook fijn is aan deze inductie kookplaat met afzuiging, is dat het een energiezuinige en veilige optie is. En door de afzuiging, worden ongewenste geurtjes en rook uit de keuken gezogen. Kortom, met deze top tien producten aan jouw kant, is de zoektocht naar de perfecte inductie kookplaat met afzuiging een fluitje van een cent! Heb je dus een inductie kookplaat met afzuiging nodig, wees dan niet bang om je keuze te maken uit een van onze aanbevelingen.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023