1. keukentoestellen
  2. volautomatische koffiemachine

Best geteste Volautomatische koffiemachines 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Een vers kopje koffie 's morgens bij het ontbijt - het is een van de kleine genoegens van het leven. Maar als het om het klaarmaken van koffie gaat, is het vaak een tijdrovend proces met koffiebonen malen, maar daar hebben we gelukkig iets op bedacht: volautomatische koffiemachines. Met een volautomatische koffiemachine kun je gemakkelijk verschillende soorten koffie bereiden, van klassieke espresso tot cappuccino. Maar hoe weet je welke koffiemachine de beste optie voor jou is? Daarom hebben wij hieronder de top 10 volautomatische koffiemachines op een rijtje gezet, zodat je een goede keuze kunt maken en meteen met je koffie begint.

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Volautomatische koffiemachines

Een vers kopje koffie 's morgens bij het ontbijt - het is een van de kleine genoegens van het leven. Maar als het om het klaarmaken van koffie gaat, is het vaak een tijdrovend proces met koffiebonen malen, maar daar hebben we gelukkig iets op bedacht: volautomatische koffiemachines. Met een volautomatische koffiemachine kun je gemakkelijk verschillende soorten koffie bereiden, van klassieke espresso tot cappuccino. Maar hoe weet je welke koffiemachine de beste optie voor jou is? Daarom hebben wij hieronder de top 10 volautomatische koffiemachines op een rijtje gezet, zodat je een goede keuze kunt maken en meteen met je koffie begint.

Zoek jij een nieuwe volautomatische koffiemachine? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Volautomatische koffiemachines. In deze Volautomatische koffiemachines review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte volautomatische koffiemachine. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Volautomatische koffiemachines uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Volautomatische koffiemachines voor 2024 hieronder!

Philips 2200 Serie EP2220 10 Espressomachine.

5/5

Geniet van de heerlijke smaak en het aroma van koffie gemaakt van verse bonen. Met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart krijg je de perfecte temperatuur voor elke kop koffie dankzij het intelligente koffiezetsysteem. Druk op de knop en je hebt een espresso of een normale kop koffie. Heb je visite? Geen probleem, je kunt zelfs twee koppen tegelijk zetten. De Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart geeft aan wanneer je het apparaat moet ontkalken en begeleidt je hierbij. Dit is echter niet vaak nodig door de Aquaclean waterfilter waardoor kalkaanslag voor een groot deel wordt voorkomen. Kortom, je hebt altijd heerlijke koffie van de beste kwaliteit. De machine is eenvoudig te bedienen en heeft een modern design. Geniet van de perfecte espresso of koffie met deze Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart.

Krups Automatic EA8150 Volautomaat Espressomachine.

5/5

De Krups Automatic EA815 is voorzien van een krachtige 15 bar pompdruk, wat perfect is om een intense espresso te bereiden. De machine is uitgerust met een professionele koperen boiler, die zorgt voor een constante temperatuur en een hoge prestatie. Daarnaast is de machine ook uitgerust met een stoompijpje waarmee u in een handomdraai melk opschuimt voor een heerlijke cappuccino. Het LCD-scherm op de Krups Automatic EA815 biedt een intuïtieve bediening met een duidelijke weergave van alle instellingen. U kunt zelf kiezen of u een kleine of een grote espresso wilt bereiden, u kunt de temperatuur en de koffiehoeveelheid aanpassen, en u kunt zelfs kiezen uit 6 verschillende koffie smaken. De machine heeft ook een auto-off functie, wat betekent dat uw koffie automatisch uitgeschakeld wordt na een bepaalde tijd. Met de Krups Automatic EA815 kunt u genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato, waarbij u de beste kwaliteit en prestaties krijgt.

Philips 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine incl. LatteGo melksysteem RVS-afwerking.

5/5

Deze prachtige Philips 2200 Serie EP2231/40 espressomachine is voorzien van een RVS-afwerking en biedt u het ultieme koffiegenot. Met de LatteGo melksysteem kunt u met één druk op de knop uw favoriete koffievariaties bereiden, van espresso's, cappuccino's tot macchiato's. De LatteGo maakt het eenvoudig om een zijdezacht melkschuimlaagje toe te voegen, waardoor uw koffie een extra zachte smaak krijgt. Dankzij de voorgeïnstalleerde technologie kunt u de machine aanpassen op basis van uw persoonlijke koffievoorkeuren en krijgt u een optimale koffie-ervaring. Het LatteGo-systeem is binnen enkele seconden schoon te maken, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat uw koffie hygiënisch en smaakvol is. Bovendien is het laagste energieverbruik van de Philips 2200 Serie EP2231/40 gecertificeerd met de A-label energielabel. Dus als u op zoek bent naar een espressomachine met een prachtige RVS-afwerking en een gebruiksvriendelijk melksysteem, dan is de Philips 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine met LatteGo melksysteem dé oplossing voor u. Geniet van de heerlijke koffie-ervaring en vergeet nooit meer wat een vers kopje koffie op zijn best is. De Philips 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine met LatteGo melksysteem biedt u heerlijke koffievariaties, van espresso tot cappuccino, met één druk op de knop. Geniet van een extra zachte smaak en een heerlijk melkschuimlaagje, dank.

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B Volautomatische espressomachine.

5/5

De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine is ontworpen om je de perfecte koffiebeleving te geven. De koffiemachine heeft een geïntegreerd koffiekopjesrek waar je vier kopjes koffie op kunt zetten. Daarnaast heeft de machine een automatisch afkalkprogramma, waarmee je de koffiekwaliteit behoudt. De machine is voorzien van een handige display, waarop je verschillende instellingen kunt maken. Verder heeft De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B een stil en energiezuinig ontwerp. De machine maakt gebruik van een speciale technologie, waardoor hij energie bespaart, maar ook stil blijft tijdens het zetten van de koffie. Daarnaast heeft de machine een automatische uitschakelfunctie, waardoor hij na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld, voor extra energiebesparing. Dankzij het kleine formaat en het elegante ontwerp past deze machine moeiteloos in elke keuken. Geniet van een warme en smaakvolle koffie met de De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine.

Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine RVS-afwerking.

5/5

Geniet van de prachtige smaken die de Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine met RVS-afwerking te bieden heeft. Het intelligente koffiezetsysteem garandeert de perfecte temperatuur voor elk kopje koffie. De klassieke melkopschuimer maakt het eenvoudig om je eigen heerlijke cappuccino of latte macchiato te bereiden. Met de Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine hoef je je niet druk te maken over ontkalken. De machine geeft namelijk vanzelf aan wanneer het tijd is om de ontkalkingsprocedure te starten. Ook begeleidt het je hierbij. Bovendien voorkomt het Aquaclean waterfilter voor een groot deel het ontstaan van kalkaanslag. Zo kan je met gemak genieten van de heerlijke smaak van koffie van verse bonen.

Siemens TE651209RW EQ6 Plus Volautomaat espressomachine Mat.

5/5

Met de Siemens TE651209RW EQ6 Plus volautomaat espressomachine zet je met slechts één druk op de knop je favoriete melkspecialiteiten als cappuccino's en latte macchiato's. De OneTouch-functie maakt het mogelijk om je koffie in één stap te bereiden. De Siemens TE651209RW EQ6 Plus beschikt over een koffiebonenreservoir van 300 gram en een afneembaar waterreservoir van 1,7 liter, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid koffie krijgt. Met de IndividualCup Volume-functie kun je de inhoud van het kopje zelf instellen. De intuïtieve bediening met het TFT-display maakt het gebruik van de machine eenvoudig. Daarnaast is de Siemens TE651209RW EQ6 Plus voorzien van een automatisch reinigingsprogramma dat er voor zorgt dat je machine altijd hygiënisch en schoon is. Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van je kopje koffie, want de Siemens TE651209RW EQ6 Plus zorgt voor een heerlijke smaakbeleving.

Philips 5400-serie LatteGo EP5447/90 Chroom.

5/5

Met de Philips LatteGo 5400-serie EP5447/90 kunt u in een handomdraai genieten van heerlijke koffieverrukkingen. Met deze machine kunt u tot twaalf heerlijke koppen koffie bereiden van verse bonen. Dankzij het innovatieve LatteGo-systeem kunt u met één druk op de knop espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato bereiden. Met de LatteGo kunt u uw melkschuimlaagje eenvoudig en zijdezacht maken. Het ontkalken van de machine is een fluitje van een cent. Met de ingebouwde kalkindicator wordt u gewaarschuwd wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Bovendien is het LatteGo-systeem binnen enkele seconden schoon te maken*. De Philips LatteGo 5400-serie EP5447/90 is de perfecte machine om uw dagelijkse koffieverrukkingen te bereiden. Proef het verschil met deze innovatieve en gebruiksvriendelijke machine. Met de Philips LatteGo 5400-serie EP5447/90 kunt u in een handomdraai genieten van heerlijke koffieverrukkingen. Maak met één druk op de knop prachtige espresso's, koffie, cappuccino's en latte macchiato's. Met de LatteGo kunt u uw melkschuimlaagje eenvoudig en zijdezacht maken. Het ontkalken van de machine is een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde kalkindicator die u waarschuwt wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Bovendien is het LatteGo-systeem binnen enkele seconden schoon te maken*. Geniet met de Philips LatteGo 5400-serie EP5.

Krups Espressovolautomaat Arabica Picto EA8110.

5/5

De Krups Arabica Picto EA8110 espressovolautomaat is een krachtige koffiemachine die je kunt gebruiken om je dagelijkse dosis koffie te bereiden. Deze machine is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een krachtige volautomaat en een intuïtieve bediening. Deze volautomaat is ideaal voor het maken van espresso's, cappuccino's, caffè latte's en andere heerlijke koffiesoorten. Je kunt de maalgraad, koffiesterkte en het watervolume naar wens aanpassen, zodat je precies krijgt wat je wilt. De Krups Arabica Picto EA8110 espresso machine is ook uitgerust met een zeer geavanceerde melkopschuimer. Met deze melkopschuimer kun je gemakkelijk melkschuim maken voor cappuccino's, latte macchiato's en andere melkspecialiteiten. Met de eenvoudig te bedienen knoppen op het bedieningspaneel kun je de melkopschuimer eenvoudig instellen en je favoriete koffie-recept maken. Ook is de machine voorzien van een uitneembaar waterreservoir waar je gemakkelijk heet water uit kunt tappen.

De'Longhi ECAM290.21B Magnifica EVO Volautomatische espressomachine.

5/5

De De'Longhi ECAM290.21B Magnifica EVO volautomatische espressomachine is perfect voor het zetten van een rijk aroma vers gemaakt koffie. Of u nu kiest voor koffiebonen of gemalen koffie, deze koffiemachine maakt het mogelijk. Met een waterreservoir van 1,8 liter, een koffiebonen reservoir van 250 gram, en een vermogen van 1.450 watt, kan je kiezen voor een perfecte koffie-ervaring. Deze espressomachine is uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om de temperatuur en koffiesterkte te verstellen. Met een druk op de knop kunt u twee espresso's, Lungo en koffie Long tegelijkertijd zetten. Er is ook een aangepaste selectie dranken, zodat u kunt genieten van een drank die aan uw voorkeuren voldoet. Met de De'Longhi ECAM290.21B Magnifica EVO espressomachine zet je een perfect kopje koffie met een rijk en verfijnd aroma.

Philips LatteGo 3200 series EP3246/70 Espressomachines Zilver.

5/5

Met de Philips LatteGo 3200 series EP3246/70 Espressomachines Zilver kunt u met één druk op de knop 5 verschillende koffievariaties bereiden. Deze machine is uitgerust met verschillende technologieën, waaronder een melkopschuimsysteem en een intuïtieve intuïtieve bediening. Hiermee kunt u eenvoudig een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato maken. De Philips LatteGo 3200 series EP3246/70 Espressomachines Zilver heeft een glanzend zilverkleurig design dat perfect past in elke keuken. De machine is ook voorzien van een energiezuinige modus, waardoor u minder energie verbruikt. Bovendien is het reinigen van de machine binnen enkele seconden gedaan, dankzij het gemakkelijk te reinigen melkreservoir. Kortom, de Philips LatteGo 3200 series EP3246/70 Espressomachines Zilver biedt u de ultieme koffie-ervaring. U kunt talloze koffievariaties bereiden met een enkele druk op de knop. Geniet van een heerlijke kop espresso of cappuccino zonder zorgen.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Volautomatische koffiemachines vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Volautomatische koffiemachines reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze volautomatische koffiemachine test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Philips 2200 Serie EP2220 10 Espressomachine.
  2. Krups Automatic EA8150 Volautomaat Espressomachine.
  3. Philips 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine incl. LatteGo melksysteem RVS-afwerking.
  4. De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B Volautomatische espressomachine.
  5. Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine RVS-afwerking.

Om een volautomatische koffiemachine te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: volautomatische koffiemachine test

Heb je de juiste volautomatische koffiemachine gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Volautomatische koffiemachines review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere volautomatische koffiemachine. We proberen voor iedereen de juiste volautomatische koffiemachine te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Volautomatische koffiemachines te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een volautomatische koffiemachine best getest door jou, genieten in de keuken.

Naar mijn mening is een volautomatische koffiemachine een must als je een warm kopje koffie wil dat perfect van smaak en aroma is. De top 10 die in dit artikel staat geeft je een goed idee van de beste volautomatische koffiemachine op de markt. Voor ieder budget en iedere smaak is er wel een machine bij die aan je verwachtingen voldoet. Je hoeft dus niet meer zorgen te maken over welke volautomatische machine het best is voor jou. Dankzij het lijstje kom je helemaal voorbereid aan bij de aankoop van je volautomatische machine. Volautomatische koffiemachines zijn ideaal om je dagelijkse dosis koffie goed en lekker te drinken. Probeer ze allemaal en je zal de perfecte volautomatische koffiemachine vinden voor jouw smaak.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023