1. keukentoestellen
  2. inbouw vaatwasser

Best geteste Inbouw vaatwassers 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Wees geen slaaf van je afwas. Vaarwassers zijn er om je te helpen. Om je te laten zien welke de beste inbouw vaatwasser is voor jouw huishouden van deze tijd, hebben we de top 10 inbouw vaatwasser samengesteld. Nadat we de beste merken en modellen hebben geëvalueerd, zullen we je een korte samenvatting geven van wat je kunt verwachten bij elk van deze apparaten!

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Inbouw vaatwassers

Wees geen slaaf van je afwas. Vaarwassers zijn er om je te helpen. Om je te laten zien welke de beste inbouw vaatwasser is voor jouw huishouden van deze tijd, hebben we de top 10 inbouw vaatwasser samengesteld. Nadat we de beste merken en modellen hebben geëvalueerd, zullen we je een korte samenvatting geven van wat je kunt verwachten bij elk van deze apparaten!

Zoek jij een nieuwe inbouw vaatwasser? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Inbouw vaatwassers. In deze Inbouw vaatwassers review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte inbouw vaatwasser. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Inbouw vaatwassers uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Inbouw vaatwassers voor 2024 hieronder!

Amica ADF1212S Inbouw Vaatwasser 12 Couverts 6 Programma's.

5/5

De Amica ADF1212S Inbouw Vaatwasser 12 Couverts 6 Programma's is een universeel en betrouwbaar apparaat dat uw leven een stuk gemakkelijker maakt. Met deze vaatwasser kunt u met slechts een druk op de knop een schone vaat krijgen. Het is ontworpen met een grote capaciteit en een slimme technologie, waardoor het een efficiënt en energiezuinig apparaat is. U kunt kiezen uit zes verschillende programma's die ervoor zorgen dat de vaat precies de juiste hoeveelheid water krijgt. U kunt zelfs kiezen voor een snelprogramma dat uw vaat binnen een half uur schoonmaakt. Bovendien heeft de vaatwasser een uitgebreide aquastopfunctie die het watertoevoer automatisch stopt bij lekkage. Ook is de vaatwasser voorzien van een unieke afdichting die ervoor zorgt dat er geen water uit de vaatwasser lekt.

Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser 12 Bestekken Zilver.

5/5

Met de Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser heeft u een krachtig en duurzaam apparaat in huis. Deze vaatwasser is voorzien van 12 bestekken en is afgewerkt in een prachtige zilvergrijze kleur. Met een LED-indicatie-display en een energieklasse A++ is deze vaatwasser ideaal voor elke keuken. De Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser heeft een capaciteit van 12 bestekken en wordt geleverd met een aqua-stopbeveiliging. Met deze beveiliging kunt u zeker zijn dat uw keuken vrij blijft van lekkage. Daarnaast is het apparaat voorzien van een tijdsregeling en een programma om de gewenste wasresultaten te bereiken. Bovendien is het apparaat voorzien van een meervoudig filter, waardoor het water schoon blijft en de vervuiling van uw bestek wordt geminimaliseerd. De Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser is eenvoudig in gebruik en laat u toe om de perfecte vaat te krijgen in slechts één keer wassen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het geluid, want met een geluidsniveau van slechts 47dB zal dit apparaat zeker niet storen. Kortom, met de Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser krijgt u een krachtig en duurzaam apparaat dat uw leven een stuk gemakkelijker maakt. Met de modernste technologie, energiezuinigheid en een prachtig design, zal deze vaatwasser een welkome toevoeg.

Bosch Serie 2 SMV24AX02E inbouw vaatwasser 60 cm.

5/5

De Bosch SMV24AX02E inbouw vaatwasser is een perfecte aanvulling op uw keuken. Met een breedte van 60 cm past deze vaatwasser in de meeste keukens. Het bedieningspaneel is volledig geïntegreerd, waardoor het er stijlvol uitziet en eenvoudig te bedienen is. Dankzij de 6 programma's kunt u het waterverbruik en de reinigingsefficiëntie zo optimaal mogelijk afstemmen op uw behoeften. Daarnaast heeft de vaatwasser een uitgebreide waterbeveiliging, zodat u nooit met schade wordt geconfronteerd. De Bosch SMV24AX02E inbouw vaatwasser is ook voorzien van meerdere handige functies. Zo is er een halfvolle beladingsfunctie, waarmee u kunt kiezen voor een kortere cyclus voor minder volle ladingen. Daarnaast heeft de vaatwasser een flexibele basket, waarmee u de ruimte in de korf optimaal kunt benutten. U kunt ook gebruikmaken van de aquaStop-technologie, waarmee u waterlekkage in huis kunt voorkomen. Tenslotte heeft de vaatwasser een energie-efficiëntieklasse A++, waardoor het een zeer zuinig apparaat is.

Inventum IVW6008A Volledig integreerbare inbouw vaatwasser.

5/5

De Inventum inbouw vaatwasser IVW6008A is een echte aanwinst voor elke keuken. Deze veelzijdige vaatwasser heeft een capaciteit van 13 couverts en is voorzien van een verstelbare bovenkorf. Bovendien is de vaatwasser energie-efficiëntieklasse E, dus je verbruikt per wasbeurt slechts 9 liter water. Met de 6 verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een intensief programma voor zeer vuile vaat, kun je jouw servies altijd perfect schoonmaken. Met de uitgestelde start kun je het wasprogramma uitstellen tot wel 9 uur. Ook heeft de vaatwasser een geluidsniveau van 45 dB en een Aquastop voor wateroverlast. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van een 4-puntsbevestiging voor extra stabiliteit en een roestvrijstalen kuip. Kortom, met de Inventum IVW6008A krijg je een betrouwbare, energiezuinige en stille vaatwasser waarmee je vaat altijd stralend schoon zal zijn.

Bosch Serie 4 SMV4HVX33E lave-vaisselle Entièrement intégré 13 couverts D.

5/5

De Bosch Serie 4 SMV4HVX33E lave-vaisselle Entièrement intégré 13 couverts D is een innovatief apparaat dat voorzien is van een HomeConnect app. Je kunt de vaatwasser op afstand bedienen en kiezen wat het beste programma is voor het gewenste resultaat. De HomeConnect app laat je ook aangeven tot hoever je de machine gevuld hebt. Het apparaat is voorzien van een AquaSensor en een LoadSensor. De AquaSensor past de waterhoeveelheid aan, zodat je nooit teveel of te weinig water gebruikt. De LoadSensor bepaalt de waterdruk in de machine, afhankelijk van de lading en het programma dat je kiest. Daarnaast beschikt de Bosch Serie 4 SMV4HVX33E lave-vaisselle Entièrement intégré 13 couverts D over een VarioSpeed-functie, waarmee je de duur van het programma kan verkorten door de spoel- of droogtijd te verminderen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een zelfreinigende filter, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken.

Whirlpool WIO 3T133 PLE inbouw vaatwasser.

5/5

Whirlpool WIO 3T133 PLE inbouw vaatwasser staat garant voor een geweldig resultaat. Dankzij de geavanceerde technologie wordt ieder stukje vaatwerk perfect schoon. De krachtige spuitmonden achterin de machine zorgen voor een stralend schone vaat, zelfs bij het meest hardnekkige vuil. Met een capaciteit van 13 couverts kunnen grote hoeveelheden servies, bestek en glazen in één keer gereinigd worden. Daarnaast is de Whirlpool WIO 3T133 PLE inbouw vaatwasser ook erg energiezuinig. De vaatwasser is uitgerust met een A+++ energieklasse en een hoge water efficiency. Dankzij het startuitstel kun je de vaatwasser instellen op het meest gunstige moment om de energierekening te beperken. Je kunt kiezen uit 6 verschillende programma's die je kunt aanpassen aan je eigen persoonlijke voorkeuren. Met de Whirlpool WIO 3T133 PLE inbouw vaatwasser haal je een allesomvattende oplossing in huis voor het perfecte schoonmaken van je vaat.

Bosch SMV24AX00E Volledig geïntegreerde vaatwasser.

5/5

De Bosch SMV24AX00E volledig geïntegreerde vaatwasser biedt een energiezuinige oplossing voor je vaatwassers. Met een capaciteit van 13 couverts, is deze vaatwasser geschikt voor een gezin van vier personen of meer. De twee bestekmanden bieden veel ruimte voor het opbergen van bestek en het speciale glazenrek betekent dat je glazen kunt stapelen zonder dat ze elkaar aanraken. Daarnaast is de SMV24AX00E uitgerust met een 5-star-waterverbruikstelling. Dit betekent dat de vaatwasser minder water verbruikt dan veel andere vaatwassers op de markt. Bovendien is deze machine uitgerust met een speciale waterverbruiksindicator, waarmee je het waterverbruik kunt controleren om te zien of je energie-efficiënte wasbeurten hebt. Deze vaatwasser maakt ook gebruik van een speciale Aqua-Sensor-technologie, wat betekent dat de machine automatisch de juiste hoeveelheid water gebruikt voor elke wasbeurt.

Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Vaatwasser Inbouw.

5/5

De Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouw vaatwasser is ontworpen om je leven eenvoudiger te maken. Met 6 verschillende programma's, waaronder een Intensief programma voor hardnekkig aangekoekte resten en een stil programma voor minder geluid, heeft deze vaatwasser alles wat je nodig hebt. Bovendien zijn er vele extra opties beschikbaar, waaronder de ExtraDroog functie voor moeilijk te drogen vaat en de SpeedPerfect functie voor het verkorten van de programmatijd. Ook is de Bosch SMV4HAX40N vaatwasser te verbinden met de HomeConnect app voor een nog grotere gemak. De InfoLight vloerprojectie geeft je inzicht in de status van het programma. Zo weet je zeker dat je vaatwasser goed werkt. De Bosch SMV4HAX40N Serie 4 vaatwasser is geschikt voor elk huishouden.

AEG FSB52617Z Inbouw vaatwasser beam-on-floor -perfectfit -airdry.

5/5

De AEG FSB52617Z Inbouw vaatwasser beam-on-floor -perfectfit -airdry is een zeer stille en zuinige vaatwasser met een laadvermogen van 13 couverts. Met de speciale SoftSpikes kunnen je glazen niet meer omvallen en met de hoogte instelbare bovenkorf passen ook hogere glazen er gemakkelijk in. Met het QuickSelect programma wordt de vaatwasser automatisch ingesteld op basis van de gekozen tijdsduur. De vaatwasser is volledig integreerbaar in je keuken. Het indicatielampje op de vloer geeft je in één oogopslag aan of je vaatwasser klaar is. De AirDry technologie helpt je om de vaat droog te krijgen, waardoor je de deur open kunt laten staan na het wassen, zodat de vaatwasser langer droog blijft. Dankzij de PerfectFit technologie past de vaatwasser precies in je keuken. De AEG FSB52617Z Inbouw vaatwasser beam-on-floor -perfectfit -airdry is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een stille, energiezuinige en handig ingedeelde vaatwasser. Met de speciale technologieën en het indicatielampje op de vloer krijg je een schone vaat met gemak.

Siemens iQ500 Zeolith SN65ZX49CE vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts.

5/5

De Siemens SN65ZX49CE is een zeer veelzijdig apparaat met veel gebruikersgemak. Het model beschikt over een Zeolith-droogsysteem dat droogresultaat garandeert, zelfs bij lage temperaturen. De vaatwasser heeft een capaciteit van 14 couverts, waardoor het geschikt is voor gezinnen met meerdere personen. De vaatwasser heeft een hoogwaardige, stille motor met een geluidsniveau van slechts 43 dB, wat het geluid van een stil gesprek overtreft. Het model is voorzien van een Aquastop-systeem dat lekkages tot een minimum beperkt. Dit systeem detecteert en stopt lekkages binnen enkele seconden. Bovendien biedt de vaatwasser een breed scala aan voorgeprogrammeerde programma's, waaronder Eco 50°C, Intensief 70°C, Glas 40°C en Nacht 55°C. Daarnaast bevat het model een aantal handige opties, waaronder een halfbeladingsprogramma, een extra droogprogramma en een automatische dosering. De Siemens iQ500 Zeolith SN65ZX49CE is een prachtig apparaat dat voor elk huishouden geschikt is.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Inbouw vaatwassers vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Inbouw vaatwassers reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze inbouw vaatwasser test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Amica ADF1212S Inbouw Vaatwasser 12 Couverts 6 Programma's.
  2. Amica ADF1222S Inbouw vaatwasser 12 Bestekken Zilver.
  3. Bosch Serie 2 SMV24AX02E inbouw vaatwasser 60 cm.
  4. Inventum IVW6008A Volledig integreerbare inbouw vaatwasser.
  5. Bosch Serie 4 SMV4HVX33E lave-vaisselle Entièrement intégré 13 couverts D.

Om een inbouw vaatwasser te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: inbouw vaatwasser test

Heb je de juiste inbouw vaatwasser gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Inbouw vaatwassers review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere inbouw vaatwasser. We proberen voor iedereen de juiste inbouw vaatwasser te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Inbouw vaatwassers te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een inbouw vaatwasser best getest door jou, genieten in de keuken.

Het is duidelijk dat de beste inbouwvaatwasser te vinden is als je deze top 10 producten bekijkt. Bekijk de specificaties en de prijszetting en je komt er vanzelf achter welke producten het beste bij jouw behoeften passen. Zo krijg je een geweldig resultaat bij het kiezen van je product. Je hoeft je dus niet langer druk te maken of je de juiste keuze maakt. Met deze 10 inbouwvaatwassers is het zeker dat je een goede keuze maakt. Je kunt je nu dan ook richten op het gebruik van de vaatwasser. Het aansluiten en instellen van de vaatwasser is van belang zodat het goed werkt. Je kunt ook het beste de gebruiksaanwijzingen en de tips en tricks voor het gebruik van het product volgen. Zo vermijd je storingen en ben je gegarandeerd van een grondig gereinigd vaatwerk. Kortom, met de inbouwvaatwasser uit deze top 10 ben je klaar voor het gemak én de hygiëne van je keuken.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023