1. keukentoestellen
  2. vaatwasser

Best geteste Vaatwassers 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Altijd al je afgevraagd welke vaatwasser het beste is voor jouw keuken? We begrijpen dat het soms een lastige taak kan zijn om de juiste vaatwasser voor jou te vinden. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de top 10 vaatwassers beschikbaar op de Nederlandse markt. Van de beste kwaliteit vaatwassers tot aan de meest energiezuinige, we bieden een breed scala aan opties voor iedereen. Met onze lijst krijg je ook informatie over de productspecificaties en over de voordelen van het kiezen van één van onze top 10 vaatwassers.

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Vaatwassers

Altijd al je afgevraagd welke vaatwasser het beste is voor jouw keuken? We begrijpen dat het soms een lastige taak kan zijn om de juiste vaatwasser voor jou te vinden. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de top 10 vaatwassers beschikbaar op de Nederlandse markt. Van de beste kwaliteit vaatwassers tot aan de meest energiezuinige, we bieden een breed scala aan opties voor iedereen. Met onze lijst krijg je ook informatie over de productspecificaties en over de voordelen van het kiezen van één van onze top 10 vaatwassers.

Zoek jij een nieuwe vaatwasser? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Vaatwassers. In deze Vaatwassers review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte vaatwasser. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Vaatwassers uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Vaatwassers voor 2024 hieronder!

Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

Inventum VVW6035AS vaatwasser Vrijstaand Zilver is de ultieme luxe vaatwasser voor jouw keuken. Met een capaciteit van 15 couverts, een digitaal display en een ergonomische besteklade, is deze vaatwasser een echte must-have. Het is mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten. Dankzij de energie-efficiëntieklasse E en het verbruik van 9 liter water per wasbeurt, is de Inventum VVW6035AS vaatwasser vrijstaand zilver zeer milieuvriendelijk. Met 6 verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een hygiëne programma voor erg vuile vaat, kun je altijd het juiste programma kiezen voor elke last. Daarnaast is er ook een optie voor halve belading, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Deze vaatwasser beschikt bovendien over een roestvrijstalen kuip en een aquastop voor extra veiligheid. Met de Inventum VVW6035AS vaatwasser vrijstaand zilver ben je verzekerd van schone vaat zonder wateroverlast.

Inventum VVW6030AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

De Inventum VVW6030AS vaatwasser is een handige oplossing voor het schoonmaken van vaat. De vaatwasser is vrijstaand, heeft een zilveren kleur en is uitgerust met een digitaal display. Met 13 couverts heeft de vaatwasser een grote capaciteit. Je hebt de keuze uit vijf verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een hygiëne programma voor erg vuile vaat. Bovendien heeft de vaatwasser een halve belading optie waarmee het programma sneller wordt gedraaid en je tijd, energie en water bespaart. Verder is het mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten, dankzij de uitgestelde startfunctie. Om veiligheid te garanderen is de vaatwasser uitgerust met een roestvrijstalen kuip en een aquastop. Met een energie-efficiëntieklasse E verbruikt de vaatwasser slechts 12 liter water per wasbeurt. Wateroverlast is daardoor een verleden tijd. Met de Inventum VVW6030AS vaatwasser creëer je in een handomdraai een glimmende vaat.

Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand is een uitstekende optie voor als je op zoek bent naar een betrouwbare en energiezuinige vaatwasser. Deze vrijstaande vaatwasser is geschikt voor 12 couverts en heeft een digitaal display waarmee je verschillende programma's kunt selecteren. Drie programma's zijn beschikbaar, waaronder een eco-programma en een intensief programma. Als je weinig vaat hebt, kun je ook kiezen voor de optie halve belading, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Met de uitgestelde start kun je het gekozen programma 3, 6 of 9 uur later laten starten. Veiligheid staat bij deze vaatwasmachine ook voorop. Daarom heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop die wateroverlast voorkomt. Verder verbruikt deze vaatwasser met energie-efficiëntieklasse E slechts 12 liter water per wasbeurt. Kortom: de Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand is een handige, betrouwbare en energiezuinige oplossing voor al je vaat.

Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand is de perfecte vaatwasser voor diegene die op zoek is naar een stijlvolle oplossing voor hun vaatwasser. Met zijn energie-efficiëntieklasse E verbruikt hij slechts 12 liter per wasbeurt, waardoor je zeker bent van een milieuverantwoorde aankoop. Met de verstelbare bovenkorf kun je je vaatwasser op maat maken. Dankzij de 5 verschillende programma's, waaronder een eco- en een intensief programma, heb je de keuze uit verschillende wascyclus. Daarbij heb je de mogelijkheid om de start van het programma 3, 6 of 9 uur uit te stellen. Ook is het geluid van de vaatwasser een stuk minder dan andere vaatwassers. Met 47 dB is het geluid zo zacht dat je de vaatwasser zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. Je bent ook zeker van optimale veiligheid met deze vaatwasser. De roestvrijstalen kuip en de Aquastop zorgen ervoor dat wateroverlast verleden tijd is. Met de Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand ben je aan het juiste adres voor stijl, prestaties en veiligheid.

Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AW vrijstaande vaatwasser is een ideaal apparaat voor het dagelijkse wassen. Het digitale display stelt je in staat om snel en eenvoudig het programma te selecteren dat je nodig hebt. De vaatwasser heeft drie verschillende programma's: eco, intensief en halve belading. Met het eco-programma kun je de energie-efficiëntieklasse E behalen, wat betekent dat de vaatwasser slechts 12 liter water gebruikt per wasbeurt. Met de optie halve belading kun je jouw vaatwerk snel en energiezuinig wassen. Met de uitgestelde start functie kun je het gekozen programma 3, 6 of 9 uur uitstellen, wat perfect is als je je vaat laat liggen tot het laatste moment. Daarnaast is deze vaatwasser ook uitgerust met de Aquastop om wateroverlast te voorkomen. De roestvrijstalen kuip geeft je de zekerheid dat je vaatwas altijd schoon en glanzend wordt. Met de Inventum VVW6008AW vrijstaande vaatwasser haal je een betrouwbaar, energiezuinig en veilig apparaat in huis dat je vaatwerk perfect wast!

SER2,5/4,HC,E,48dB,rvs-look,polinox.

5/5

De Bosch SMS2ITI33E is een vrijstaande vaatwasser die voorzien is van een roestvrijstalen look met Polinox afwerking. De vaatwasser heeft een energieklasse A+ en een geluidsniveau van 48dB, waardoor je hem bijna niet hoort draaien. Met de SER2,5/4,HC technologie kan je het stroomverbruik verlagen en het programmaduur verkorten met de SpeedPerfect functie. Bovendien zorgt de ExtraDroog functie ervoor dat zelfs moeilijk te drogen vaat perfect droog is. Met de AquaSensor en doseerassistent krijgt je vaatwasser de exacte hoeveelheid water en reinigingsmiddel die je nodig hebt. Ook voor het reinigen van de vaatwasser kan je gebruik maken van het machineCare programma. Als kers op de taart is de vaatwasser ook te verbinden met de HomeConnect app, waardoor je de vaatwasser overal en altijd kan bedienen. Dankzij deze combinatie van innovatieve technologieën is de Bosch SMS2ITI33E een echte must voor elke keuken.

Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Vaatwasser Inbouw.

5/5

De Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Vaatwasser Inbouw is een innovatief apparaat. Deze vaatwasser beschikt over 6 verschillende programma's waaronder een Intensief programma voor aangekoekte resten en een stil programma die minder geluid maakt. Ook heb je de extra optie om de ExtraDroog functie te gebruiken om moeilijk te drogen vaat beter te drogen of de SpeedPerfect functie, om je programmatijd te verkorten. Het apparaat is ook te verbinden met de HomeConnect app, waardoor je gemakkelijk kan checken of het programma nog bezig is. Voor nog meer gemak heeft de vaatwasser ook de InfoLight vloerprojectie, die je op de vloer aanspreekt als het programma klaar is. De Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Vaatwasser Inbouw is een ideaal apparaat voor iedereen die geen tijd of energie wil verspillen aan het schoonmaken van de vaat. Met deze vaatwasser kan je er zeker van zijn dat je vaat er altijd schoon en glanzend uit komt tevoorschijn.

Inventum VVW5520 Mini vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW5520 Mini vaatwasser Vrijstaand is de perfecte oplossing voor al je vaatwasserwensen. Deze vaatwasmachine is extreem energie-efficiënt met een energie-efficiëntieklasse F. Bovendien verbruikt hij slechts 6,5 liter water per wasbeurt. Met 6 verschillende programma's kan je kiezen wat je wilt, variërend van een eco-programma voor een lager energieverbruik tot een hygiëne programma voor erg vuile vaat. Naast deze programma's biedt deze vaatwasser ook de mogelijkheid om het gekozen programma later te starten. Hiermee ben je verzekerd van een perfecte schone vaat, wanneer het jou uitkomt. Met een capaciteit van 6 couverts is de Inventum VVW5520 Mini vaatwasser Vrijstaand de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kleine, maar krachtige en energiezuinige vaatwasser.

Ventux® Mini Vaatwasser Incl. App Afwasmachine 5 Programma’s 900 Watt 42,5 x 42,8 x 45,8 cm.

5/5

Deze kleine vaatwasser is uitgerust met 5 programma's, waarmee je je vaatwerk met het beste resultaat kunt reinigen. De vaatwasser is voorzien van een 900 Watt motor, waardoor het een krachtig apparaat is. En met de praktische app is het mogelijk om de vaatwasser draadloos te bedienen. De Ventux® Mini Vaatwasser heeft een klein formaat, 42,5 x 42,8 x 45,8 cm, waardoor het prima in een kleine keuken past. De vaatwasser is voorzien van een energiezuinig ontwerp, waardoor hij minder stroom verbruikt. Ook is de vaatwasser voorzien van twee reinigingslagen, waarmee je de vaatwasser grondig kunt reinigen. Met deze vaatwasser ben je verzekerd van een uitstekende reiniging van je vaat, zonder dat je veel water en energie verbruikt.

Tomado TDW5501B Mini vaatwasser Vrijstaand 6 couverts 5 programma's.

5/5

De Tomado TDW5501B Mini vaatwasser is een vrijstaand model dat gemaakt is voor 6 couverts. Je kunt kiezen uit 5 verschillende wasprogramma's, waarvan de uitgestelde start een praktische functie is. Dankzij deze functie kan je de start van het wasprogramma zelf bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld voordeel halen uit goedkopere energietarieven 's avonds. Het bestekmandje is een pluspunt van deze vaatwasser. Hiermee kun je al je bestek in één keer in de vaatwasser doen. Daarnaast kun je ook borden met een maximale diameter van 25 cm in de vaatwasser plaatsen. Kortom, de Tomado TDW5501B Mini vaatwasser is een uitstekende keuze als je een kleine vaatwasser zoekt die tegelijkertijd ook ergonomisch en flexibel is.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Vaatwassers vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Vaatwassers reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze vaatwasser test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.
  2. Inventum VVW6030AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.
  3. Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand.
  4. Inventum RVW6027AB Retro vaatwasser Vrijstaand.
  5. Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand.

Om een vaatwasser te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: vaatwasser test

Heb je de juiste vaatwasser gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Vaatwassers review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere vaatwasser. We proberen voor iedereen de juiste vaatwasser te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Vaatwassers te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een vaatwasser best getest door jou, genieten in de keuken.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste vaatwasser dan is dit artikels absoluut een must read. Het heeft je een uitgebreid overzicht gegeven met informatie over de top 10 vaatwassers die momenteel beschikbaar zijn. Zoek dus gerust verder terwijl je het artikel leest en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de producten. Om het samen te vatten: in dit artikel heb je de top 10 vaatwassers van de tijd kunnen bekijken. Nu hoef je alleen nog bepalen welke het beste bij je past. Er is een verscheidenheid aan opties beschikbaar, dus je kunt gerust verder zoeken en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de producten. Vergeet dus niet om goed te kiezen en om je huiswerk te doen; met een goede kennis kun je het beste product vinden dat bij je past.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023