1. mixers en molens
  2. slowjuicer

Best geteste Slowjuicers 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Heeft u altijd al gehoord over slowjuicers, maar weet u niet welke? Ontdek dan de top 10 slowjuicers die wij hebben geselecteerd: producten die sterk, mooi en efficiënt zijn om uw sapjes te maken. Na veel onderzoek hebben we de slowjuicers uitgezocht die een combinatie van kwaliteit en prestaties bieden. Neem een kijkje bij onze top 10 lijst en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Slowjuicers

Heeft u altijd al gehoord over slowjuicers, maar weet u niet welke? Ontdek dan de top 10 slowjuicers die wij hebben geselecteerd: producten die sterk, mooi en efficiënt zijn om uw sapjes te maken. Na veel onderzoek hebben we de slowjuicers uitgezocht die een combinatie van kwaliteit en prestaties bieden. Neem een kijkje bij onze top 10 lijst en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Zoek jij een nieuwe slowjuicer? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Slowjuicers. In deze Slowjuicers review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte slowjuicer. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Slowjuicers uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Slowjuicers voor 2024 hieronder!

MOA Horizontale Slowjuicer Voor Groente en Fruit Droge pulp 700 ml Sapcentrifuge - SJ15G.

5/5

Met de MOA horizontale slowjuicer MOASJ15G produceer je op eenvoudige wijze overheerlijke en voedzame sapjes van groenten en fruit. De bovenzijde van de slowjuicer is voorzien van een inwerpopening waar je de (blad)groente of het fruit in doet. Aan de voorzijde komt het opgevangen sap uit, terwijl de pulp onder de inwerpopening wordt opgevangen. Door het horizontale ontwerp en de trage schroefdraaiing wordt elke groente of vrucht optimaal uitgeperst. Bovendien krijg je bij de slowjuicer een handige maatbeker (700 ml) om het sap mee op te vangen. Met de MOA horizontale slowjuicer MOASJ15G maak je eenvoudig voedzame sapjes van groenten en fruit. Het horizontale ontwerp en de trage schroefdraaiing maken het mogelijk om elke soort groente of vrucht optimaal uit te persen. Daarnaast wordt de pulp onder de inwerpopening opgevangen, waardoor je geen voedingswaarde verliest. Met de meegeleverde maatbeker (700 ml) heb je een praktisch hulpmiddel om je sap mee op te vangen. Geniet van een vers sapje, waarbij je zelf kunt bepalen wat je erin doet en wat je eruit haalt.

JuiceMe DA 1000 Slowjuicer Sapcentrifuge Groente en Fruit Smoothie Maker BPA vrij.

5/5

Met de JUICEME DA-1000 slowjuicer kunt u ook verschillende soorten smoothies maken. De slowjuicer bevat een verscheidenheid aan accessoires, waaronder een maal- en smoothie filter, waarmee u heerlijke en gezonde smoothies kunt maken. De machine is gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij kunststof en is daardoor milieuvriendelijk en duurzaam. De slowjuicer heeft een timer- en extra veiligheidsfunctie, waardoor de motor stopt wanneer deze teveel wordt belast. Met de JUICEME DA-1000 slowjuicer kunt u gemakkelijk verse sappen, smoothies en andere heerlijke drankjes maken. De JUICEME DA-1000 slowjuicer is een eenvoudig te bedienen en veelzijdige sapcentrifuge met een laag energieverbruik. Het apparaat bevat een geïntegreerde anti-kleeflaag, waardoor de slowjuicer gemakkelijk schoon te maken is. Met de meegeleverde borstel kunt u het apparaat eenvoudig schoonmaken. Het apparaat is licht en compact, waardoor het eenvoudig op te bergen is. Met de JUICEME DA-1000 slowjuicer kunt u ook aan de slag met heerlijke, verse smoothies. U kunt kiezen uit verschillende accessoires, waaronder een maal- en smoothie filter, waarmee u in een handomdraai heerlijke en gezonde smoothies kunt maken.

DistinQ® Slowjuicer met Pulpcontainer 2 standen Soft en Hard - 700ml Sapbeker en 1400ml pulpreservoir.

5/5

Bent u op zoek naar een slowjuicer die het maken van een smoothie gemakkelijk maakt? Kies dan voor de DistinQ® Slowjuicer met Pulpcontainer! Met twee (2) verschillende standen - Soft en Hard - en een slow-speed motor, zorgt deze machine ervoor dat u kunt genieten van een smaakvol en rijkgevuld sapje. Met de 700ml sapbeker en de 1400ml pulpreservoir kunt u meer sap produceren in minder tijd. Daarnaast is de machine makkelijk te reinigen, zodat u optimaal kunt genieten van een verse smoothie!

KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 700ml.

5/5

De Slowjuicer van KitchenBrothers is de perfecte manier om elke dag van de week te genieten van heerlijk vers geperst groente- of fruitsap. Met een 700ml sapbeker en 1400ml pulpreservoir maak je sap voor alleen jezelf of het hele gezin. Dit apparaat maakt gebruik van een persschroef die langzaam draait, waardoor er zo min mogelijk zuurstof vrijkomt (slechts 3% oxidatie). Hierdoor wordt er een volle rijke smaak behouden en blijven de sapjes langer houdbaar. Je reinigt de onderdelen eenvoudig onder de kraan met de bijgeleverde borstel. Wacht dus niet langer en bestel nu de Slowjuicer van KitchenBrothers. Geniet van een heerlijk vers sapje voor jezelf of het hele gezin, elke dag van de week! De slowjuicer is een eenvoudig te gebruiken apparaat dat je de maximale voedingswaarde biedt. Tevredenheid gegarandeerd!

KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 700ml.

5/5

De slowjuicer van KitchenBrothers is een revolutionair apparaat dat je helpt om iedere dag van een heerlijk sapje te genieten. Het apparaat is voorzien van een 700ml sapbeker en een 1400ml pulpreservoir waarmee je genoeg sap maakt voor alleen jezelf of het hele gezin. Omdat er langzaam wordt geperst met een persschroef, komt er zo min mogelijk zuurstof vrij en blijft de smaak en voedingswaarde optimaal behouden. Bovendien is het apparaat eenvoudig te reinigen met de bijgeleverde borstel, waardoor het tijd bespaart. Kies voor de Slowjuicer van KitchenBrothers en ontdek de voordelen van vers sap. Door de vele voordelen die de slowjuicer biedt, zal het een geweldige aanvulling zijn voor je keuken. Geniet van een heerlijk, vers sapje, elke dag van de week! Bestel nu de Slowjuicer van KitchenBrothers en laat je verrassen door de smaak en voedingswaarde van je eigen sap.

Toivo Kitchen Slowjuicer J700 PRO / Zilver Incl. maatbeker Sapcentrifuge Verspers Groente sap Fruit smoothies.

5/5

De Toivo Kitchen SlowJuicer J700 PRO is een krachtige, stille en efficiënte slowjuicer die de maximale voedingswaarde, smaak en geur behoudt. Deze slowjuicer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is Europees geassembleerd, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je een kwalitatief product krijgt. De slowjuicer heeft een stille, maar krachtige motor die het fruit en de groenten verspert door middel van een lage snelheidscitruspers. Deze lage snelheidssapcentrifuge verzekert dat er geen oxidatie optreedt, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Bovendien is de Toivo Kitchen SlowJuicer eenvoudig te reinigen en te gebruiken. Je krijgt er ook een maatbeker bij, zodat je gemakkelijk je sap kunt doseren. De Toivo Kitchen SlowJuicer J700 PRO is perfect voor het maken van verse groentesappen, fruitsmoothies of sapjes. Dankzij deze slowjuicer heb je een gezondere levensstijl en geniet je van de meest verse ingrediënten die je jezelf kunt geven. Deze slowjuicer is verkrijgbaar in de kleur zilver.

Nutribullet Juicer 800 ml 800 Watt Brede invoertrechter Handige Sapkan, Schoonmaakborstel en Stamper.

5/5

Met de Nutribullet Juicer 800 ml 800 Watt Brede invoertrechter Handige Sapkan, Schoonmaakborstel en Stamper, maak je eenvoudig en snel je eigen verse sapjes. De invoertrechter is breed en laat je toe om grotere stukken groente en fruit in één keer te verwerken. De sapkan heeft een ergonomisch design en de stamper maakt het verwerken van je ingrediënten makkelijker. De kan is ook voorzien van een handige schoonmaakborstel waarmee je je apparaat gemakkelijk en snel kan reinigen. Met de Nutribullet Juicer geniet je van de smaak, geur en voedingswaarde van verse sapjes, zonder onnodige toevoegingen. Het is de perfecte manier om te genieten van een vitamine- en mineralenrijk sapje met al je favoriete ingrediënten.

KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 700ml.

5/5

Wil je jouw dagelijkse portie groente- en fruitsap met behoud van de maximale voedingswaarde? Dan is de slowjuicer van KitchenBrothers een uitstekende keuze. Met een sapbeker van 700ml en een pulpreservoir van 1400ml kun je eenvoudig sap maken voor jezelf of voor het hele gezin. Na gebruik is de slowjuicer gemakkelijk te reinigen met de bijgeleverde borstel onder de kraan. De slowjuicer persschroef persen zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof vrijkomt bij het persen (slechts 3% oxidatie). Dit garandeert een volle rijke smaak, waardoor de sapjes langer houdbaar zijn. Bestel nu de Slowjuicer van KitchenBrothers en geniet van een vers sapje, elke dag van de week! Met deze slowjuicer krijg je een optimale voedingswaarde, een heerlijke smaak en een eenvoudig reinigingsproces.

Nutribullet Juicer Pro Sapcentrifuge 800 ml Incl. handige Sapkan To-Go Bekers 1000 Watt.

5/5

De Nutribullet Juicer Pro is een uniek apparaat dat je de mogelijkheid geeft om vers fruit- en groentesap te maken. Dit sap is rijk aan voedingsstoffen en vitamines en is daarom een perfecte manier om je lichaam te voeden. De sapcentrifuge heeft een capaciteit van 800 ml en is voorzien van een krachtige 1000 watt motor. Je krijgt er ook twee handige sapkan-to-go bekers bij, waarmee je je sap mee naar werk, school of andere uitjes kunt nemen. Het mooie aan de Nutribullet Juicer Pro is dat hij eenvoudig te gebruiken is. Je kunt eenvoudig je favoriete fruitsap maken door je groente of fruit te snijden en te voegen in de sapcentrifuge. Deze vervolgens aanzetten en je hebt binnen een paar minuten een heerlijk, vers sap. De hoge kwaliteit van het apparaat garandeert dat je uitstekende resultaten krijgt. Bovendien is hij gemakkelijk te reinigen, wat je het gebruik van je NutriBullet Juicer Pro nog aangenamer maakt.

KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 4 Standen 450ml Incl. Reisflessen en Receptenboek.

5/5

Met de KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 4 Standen 450ml Incl. Reisflessen en Receptenboek maak je de lekkerste groente- en fruitsapjes in een handomdraai. De slowjuicer heeft twee verschillende standen, waarmee je het maximale uit elk soort fruit en groente haalt. De slowjuicer maakt weinig geluid, waardoor je ’s ochtends rustig en vroeg je sapjes kunt klaarmaken. Om je sapjes overal mee naartoe te nemen, worden er twee reisflessen meegeleverd. Daarnaast ontvang je ook een receptenboek waar je de lekkerste sap combinaties uit kunt proberen. Met dit receptenboek kom je nooit meer in een vitamineschaarste terecht. Bestel nu deze geavanceerde slowjuicer van KitchenBrothers voor al jouw dagelijkse vitamines.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Slowjuicers vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Slowjuicers reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze slowjuicer test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. MOA Horizontale Slowjuicer Voor Groente en Fruit Droge pulp 700 ml Sapcentrifuge - SJ15G.
  2. JuiceMe DA 1000 Slowjuicer Sapcentrifuge Groente en Fruit Smoothie Maker BPA vrij.
  3. DistinQ® Slowjuicer met Pulpcontainer 2 standen Soft en Hard - 700ml Sapbeker en 1400ml pulpreservoir.
  4. KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 700ml.
  5. KitchenBrothers Slowjuicer Juicer 700ml.

Om een slowjuicer te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: slowjuicer test

Heb je de juiste slowjuicer gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Slowjuicers review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere slowjuicer. We proberen voor iedereen de juiste slowjuicer te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Slowjuicers te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een slowjuicer best getest door jou, genieten in de keuken.

We hopen dat je met veel inspiratie naar dit artikel bent gekomen en daarom adviseer ik je om een slowjuicer te kopen die past bij je keuken. Neem de tijd om de verschillende en de juiste slowjuicer te bestuderen die past bij je behoeften. Kijk naar de lijst met producten en lees de reviews die door experts zijn geschreven. Zo kun je de juiste slowjuicer kiezen uit de top 10 die in dit artikel staan. Geniet vervolgens van het proeven van verschillende sappen die door de slowjuicer zijn gemaakt! Wij zijn ervan overtuigd dat je na het lezen van dit artikel een flinke stap vooruit bent gegaan in je zoektocht naar een goede en betaalbare slowjuicer. Er zijn vandaag de dag veel opties op de markt en het is soms lastig om de juiste te kiezen. Maar als je je aan deze top 10 houdt, kun je er zeker van zijn dat je een goede aankoop doet. We hopen dat je je keuze hebt gemaakt en dat je al snel kunt genieten van verschillende smaken en aroma's die je met je slowjuicer maakt!

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023