1. keukentoestellen
  2. kookplaat met afzuiging

Best geteste Kookplaten met afzuiging 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Staat de dure keukenrenovatie er niet op dit moment in je budget? Geen probleem! Met een kookplaat met afzuiging kun je de sfeer en luchtkwaliteit in je keuken verbeteren, je kunt er ook voor kiezen om kosten te besparen en toch een goede kwaliteit te krijgen. Maar welke kookplaat met afzuiging komt als beste uit de test? Op deze pagina zullen we je vertellen welke het beste zijn om in je keuken te hebben. Onze top 10 kookplaten met afzuiging zullen je helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Amelie

Amelie

Hi! Ik ben Amelie en een absolute passie kok. Ik heb zelf vele jaren in keukens gewerkt, en besloot deze website te starten omdat ik zelf niet de juiste producten kon vinden. Door te zorgen dat de beste keukenproducten reviews samen te vinden zijn bespaar je heel veel tijd. En die tijd kun je beter gebruiken in de keuken!

Onze top 10 - Beste Kookplaten met afzuiging

Staat de dure keukenrenovatie er niet op dit moment in je budget? Geen probleem! Met een kookplaat met afzuiging kun je de sfeer en luchtkwaliteit in je keuken verbeteren, je kunt er ook voor kiezen om kosten te besparen en toch een goede kwaliteit te krijgen. Maar welke kookplaat met afzuiging komt als beste uit de test? Op deze pagina zullen we je vertellen welke het beste zijn om in je keuken te hebben. Onze top 10 kookplaten met afzuiging zullen je helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Zoek jij een nieuwe kookplaat met afzuiging? Dan ben je aan het juiste adres! Onze keukentoppers hebben een lijst samengesteld met de 10 beste Kookplaten met afzuiging. In deze Kookplaten met afzuiging review hebben onze keuken toppers een keuze gemaakt op basis van essentiële eigenschappen voor de perfecte kookplaat met afzuiging. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksgemak, prijs en kwaliteit. Om hier zeker van te zijn hebben ze Kookplaten met afzuiging uit verschillende prijs categorieën vergeleken. Benieuwd naar de samengestelde lijst? Bekijk onze top 10 Kookplaten met afzuiging voor 2024 hieronder!

Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen.

5/5

Met de Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging creëer je gemakkelijk een luxe en unieke keuken. De kookplaat is verkrijgbaar in twee fasen, waardoor je de kookplaat kunt gebruiken in kleinere of grotere ruimtes. De kookplaat heeft een modern design en is voorzien van een 9-standen schakelaar en twee bridgezones. De Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging biedt je een stille en energiezuinige kookervaring. De kookplaat heeft een krachtige afzuiging waardoor het koken gezonder is. Daarnaast is de kookplaat ook eenvoudig schoon te maken en blijft je keuken langer hygiënisch. Met de Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging maak je gemakkelijk de lekkerste gerechten.

Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging.

5/5

De Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging is een revolutionair nieuw product dat voorzien is van een indrukwekkend design. De kookplaat heeft een modern uiterlijk en is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal. De kookplaat is uitgerust met een nieuwe gebruikersinterface met individuele sliders per kookzone. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en elke slider is toegewezen aan de overeenkomstige positie op het kookplaatoppervlak. Hierdoor is het mogelijk om de kookplaat gemakkelijk te bedienen. Daarnaast heeft de kookplaat een groot voordeel: de afzuiging. De afzuiging verwijdert het vocht en de dampen die worden geproduceerd tijdens het koken. Dit voorkomt dat de dampen zich verspreiden in de keukenruimte en zorgt ook voor een frissere lucht. De Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kookplaat met een modern ontwerp en uitgebreide functionaliteiten.

AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging.

5/5

De AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging combineert een kookplaat en afzuigkap in één product. Dit maakt het een uniek en veelzijdig product voor uw keuken. Deze kookplaat is voorzien van een automatische opwarmfunctie en automatische uitschakeling. Het is ook mogelijk om de afzuigkap te bedienen via het kookveld. De AEG IDE84244IB is voorzien van een professioneel meerlagig aluminium vetfilter en een aansluiting voor luchtafvoer van 227 mm. Daarnaast heeft het product een energie-efficiëntieklasse van A, een hydrodynamische-efficiëntieklasse van A en een vetfilteringsefficiëntieklasse van C. De intensieve afzuigkracht is 630 m³/u, de maximale afzuigkracht is 405 m³/u en de minimale afzuigkracht is 215 m³/u. Het geluidsniveau bij intensief gebruik is 72 dB, bij maximaal gebruik is dit 62 dB en bij minimale gebruik is dit 48 dB. De AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging is een krachtige en energiezuinige combinatie die de perfecte keuze is voor elke keuken. De inbouwmaten zijn 210 x 805 x 490 mm, de aansluitwaarde is 7500 W en de lengte van het aansluitsnoer is 1,5 m. De kleur van het product is zwart en het productnummer is 942 150 873. De EAN-code is 7332543716586.

Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging.

5/5

De Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging brengt de moderne kookervaring naar een hoger niveau. Met de dual lightSlider, verlichte voorkant en dual lightSlider-bedieningselementen heb je alles wat je nodig hebt om je kookervaring te verbeteren. De kookplaat heeft een zwarte kleur en heeft een breedte van 80 cm. De kookplaat heeft 4 inductiezones met een vermogen van 2,2 kW voor elke zone. Deze kookplaat heeft een maximale luchtafvoer van 500 m³/h bij luchtafvoer en 622 m³/h in intensiefstand. Bovendien heeft de kookplaat een energieverbruik van 185,0 Wh/kg en een geluidsniveau van 69 dB(A) re 1 pW. De kookplaat wordt geleverd met een CleanAir Standard koolfilter. Met deze kookplaat kun je eindeloos genieten van koken met het gemak van slimme technologie.

Siemens iQ500 ED711FQ15E plaque Noir Intégré (placement) 70 cm Plaque avec zone à induction 4 zone(s).

5/5

De Siemens iQ500 ED711FQ15E is een perfecte keuze voor elke keuken. Het design past in elke stijl en het is gemakkelijk te bedienen. De 4 kookzones en het digitale display maken het mogelijk om met precisie te koken zonder zorgen. Met een maximale afzuigcapaciteit van 154m³/uur en een geluidsniveau van slechts 42dB, is deze kookplaat stil en efficiënt. Het 7400W-vermogen garandeert dat uw maaltijden snel en gelijkmatig worden gekookt. U kunt zelfs kiezen tussen een kleine en een grote brander met een vermogen van 2200W of 3600W. De verschillende functies en het gemakkelijke onderhoud maken de Siemens iQ500 ED711FQ15E een echte must-have.

Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm.

5/5

De nieuwe Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging biedt een schitterend design om uw keuken een luxueuze uitstraling te geven. Met de 80 cm brede kookplaat heeft u meer dan voldoende ruimte om te koken voor het hele gezin. Deze kookplaat is uitgerust met een revolutionaire TouchControl-technologie waardoor u met één druk op de knop kookzones kunt selecteren en vervolgens het vermogen makkelijk kunt instellen. Bovendien zijn er zes kookzones met een vermogensbereik van 700 tot 3.700 Watt. Daarnaast beschikt de Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging over een automatische restwarmte-indicator die u waarschuwt als de kookzone nog warm is. De kookzones zijn voorzien van een energie-efficiënte timer waarmee het koken nog gemakkelijker en comfortabeler wordt. Met het praktische afzuigsysteem kunt u ook de kookgeur en het vocht in de keuken verminderen. Bovendien heeft deze kookplaat een kinderslot voor extra veiligheid en een tiptoetsbediening met verlichting voor extra gemak.

ONE BL/F/83 = RECIRCULATIE Inductiekookplaat met Afzuiging.

5/5

De ELICA NIKOLATESLA ONE BL/F/83 RECIRCULATIE Inductiekookplaat met afzuiging in recirculatie-uitvoering is een eersteklas apparaat dat uitgerust is met de meest geavanceerde technologieën. Het strakke design is gekenmerkt door sterke lijnen en hoge kwaliteit materiaal. Met de NikolaTesla kunt u profiteren van de voordelen van een inductiekookplaat, zoals snel koken en eenvoudige reiniging. Daarnaast heeft Elica specifieke technologieën toegevoegd, zoals de dubbele brug functie, waardoor twee aangrenzende kookzones gecombineerd kunnen worden en geschikt zijn voor gebruik met grote pannen. Het afzuigsysteem, centraal geplaatst, is uitgerust met technologieën die hoge prestaties op het gebied van afzuiging, geluidsniveau en energie-efficiëntie bieden. Het systeem communiceert direct met de kookplaat en past het afzuigniveau vervolgens automatisch aan. Bovendien is de NikolaTesla beschikbaar in een afzuig- en filter-uitvoering, waardoor deze eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Dit dankzij de accessoires van Elica. De filter-uitvoering is uitgerust met een speciale filter om de lucht te reinigen. Met de NikolaTesla kunt u zich volledig richten op het koken, terwijl het apparaat zorgt voor vermindering van het energieverbruik. Kortom, een eersteklas apparaat dat al uw kookwensen vervult.

Siemens EX875LX57E Inductiekookplaat met Afzuiging 80 cm 622 m³/h Afzuigcapaciteit.

5/5

De Siemens EX875LX57E Inductiekookplaat met Afzuiging 80 cm 622 m³/h Afzuigcapaciteit biedt een flexibele oplossing voor al uw kookbehoeften. Dankzij de innovatieve technologie van flexInduction kunt u twee traditionele kookzones en twee rechthoekige inductiekookzones combineren tot een enkele grote zone. Met deze kookplaat kunt u uw kookgerei overal op de zone plaatsen, waarvoor een optimale warmteverdeling gegarandeerd is. Bovendien is de Siemens EX875LX57E Inductiekookplaat ook uitgerust met een afzuiging met een capaciteit van 622 m³/h. Hiermee worden vervelende geurtjes en rook uit de keuken gehaald. Daarnaast is de afzuigkap ook uitgerust met een energiezuinig LED-display dat u een duidelijk overzicht geeft van de instellingen. Kortom, deze kookplaat biedt een combinatie van flexibiliteit, prestaties en energiebesparing.

PRIME BL/A/83 = LUCHTAFVOER (Optioneel geschikt voor RECIRCULATIE) Inductiekookplaat met Afzuiging.

5/5

De PRIME BL/A/83 is een inductiekookplaat met afzuiging die is ontworpen om gebruikt te worden in recirculatie of als luchtafvoer. Hij is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en heeft een onderscheidend design met sterke lijnen en hoogwaardige materialen. Met deze kookplaat krijg je een product dat de functies van twee apparaten combineert: de voordelen van een inductiekookplaat, zoals snel koken en eenvoudige reiniging, met die van een afzuigkap. Deze kookplaat zal je verbluffen door zijn prestaties en design. Bovendien biedt het een aangename rustige werking, waardoor je de kookplaat kunt gebruiken zonder overlast voor je gehoor.

Whirlpool inductiekookplaat WVH92K.

5/5

De Whirlpool inductiekookplaat WVH92K is het perfecte kookapparaat voor kookliefhebbers. Deze kookplaat heeft 4 inductie zones waarmee je je favoriete maaltijden kunt bereiden in een mum van tijd. Bovendien is deze kookplaat uitgerust met geïntegreerde afzuiging, waardoor je niet meer last hebt van onaangename geurtjes in je keuken. Bovendien is de kookplaat voorzien van een intuïtieve schuifregelaar waarmee je moeiteloos je apparaat kunt bedienen. Je kunt kiezen uit verschillende temperatuurniveaus om het koken perfect te reguleren. Dankzij de modernste technologie wordt de pan verwarmd in plaats van de kookplaat, waardoor minder energie wordt verspild en je perfecte kookresultaten krijgt. De Whirlpool inductiekookplaat WVH92K is daarom de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een kookapparaat met veel mogelijkheden.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over deze Kookplaten met afzuiging vergelijking

De reviews worden samengesteld door een team experts, die alleen kijken naar prijs, functionaliteit en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de beste Kookplaten met afzuiging reviews tot stand komen. We zorgen er dan ook voor dat het team bestaat uit experts die ook echt van koken houden, zo weet je zeker dat er naar alle aspecten wordt gekeken.

Uit onze kookplaat met afzuiging test is gebleken dat, in 2023 de 5 producten als beste naar voren komen:

  1. Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen.
  2. Whirlpool WVH 92 K F inductie kookplaat met afzuiging.
  3. AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging.
  4. Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging.
  5. Siemens iQ500 ED711FQ15E plaque Noir Intégré (placement) 70 cm Plaque avec zone à induction 4 zone(s).

Om een kookplaat met afzuiging te kopen klik je op de link onder het gekozen product. Deze brengt je automatisch naar de webshop waar je direct het product kunt kopen.

Ons eindoordeel: kookplaat met afzuiging test

Heb je de juiste kookplaat met afzuiging gevonden? Of weet je het nog niet zeker? Mocht je nog vragen hebben over onze Kookplaten met afzuiging review kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien ben je op zoek naar een net andere kookplaat met afzuiging. We proberen voor iedereen de juiste kookplaat met afzuiging te vinden maar we snappen dat sommige keuzes heel erg persoonlijk zijn. Door de Kookplaten met afzuiging te vergelijken kun jij zelf de beste keus maken. En dan heerlijk met een kookplaat met afzuiging best getest door jou, genieten in de keuken.

Het is duidelijk dat de top 10 producten, zoals besproken in dit artikel, een geweldige optie zijn als je op zoek bent naar een kookplaat met afzuiging. Deze afzuiging zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over de geur en de rook die vrijkomt tijdens het koken. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatief goede kookplaat met afzuiging, zouden de producten in de top 10 zeker een bezoekje waard zijn. U kunt het beste de verschillende beschikbare opties onderzoeken en bepalen welk product het beste bij uw wensen past. Daarnaast mag u ook geen haast maken bij het maken van uw keuze. Neem de tijd om alle opties te verkennen om een goede beslissing te nemen en het product te krijgen dat het beste bij u past.

Disclaimer: dekeukentoppers.nl genereert commissies door middel van affiliate programma’s, waarbij webshops zoals Bol.com kunnen worden gepromoot.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023